Είδηση ΣΟΚ: Η Stewart και ο Pattinson, περιμένουν παιδί;

Είδηση ΣΟΚ: Η Stewart και ο Pattinson, περιμένουν παιδί;

Έτσι ισχυρίζεται το ρεπορτάζ

Το ζευγάρι πέρασε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά. Στην επαγγελματική τους ζωή, τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Οι προτάσεις για ταινίες έρχονται με το τσουβάλι, ενώ δεν υπάρχει ρεπορτάζ που να φορά νέους πιο πλούσιους και πιο πετυχημένους που να μην του έχει στις λίστες του συμπεριλαμβάνει. Στην προσωπική τους ζωή πέρασαν ένα εφιάλτη που όμως κατάφεραν και τον ξεπέρασαν. Η είδηση μέσα στο καλοκαίρι ότι η Kristen Κεράτωσε το Robert με τον παντρεμένο σκηνοθέτη που τη σκηνοθέτησε στην ταινία "H Χιονάτη και ο κυνηγός" ήταν ανάμεσα στις πιο πολυδιαβασμένες ειδήσεις της χρονιάς και θα την ξαναδιαβάσουμε αρκετές φορές στα αφιερώματα για τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά γεγονότα του 2012 που θα αρχίσουν σιγά σιγά να εμφανίζονται.

Το ζευγάρι γνώρισε για μια ακόμη φορά τι σημαίνει να είσαι στο κέντρο του κυκλώνα και πάρα το θόρυβο τα κατάφεραν και είναι ξανά μαζί μέχρι που το αμερικάνικού ΟΚ! τους φέρνει ξανά στο μάτι του κυκλώνα. Στο τελευταίο εξώφυλλο κάτω από τη φωτογραφία της Kristen και του Robert υπάρχει ο τίτλος "Ναι, περιμένουμε παιδί". Το ρεπορτάζ του περιοδικού περιγράφει την ευχάριστη στιγμή που η Kristen έμαθε ότι είναι έγκυος, ότι σχεδόν εκλιπαρεί τον Rob να την παντρευτεί όσο γίνεται πιο σύντομα και ότι θα μεγαλώσουν το παιδί τους στην Αγγλία.

Ή έχουν πολύ μεγάλη φαντασία στα γραφεία του αμερικανικού περιοδικού ή έχουν πολύ ρεπορτάζ. Αν η είδηση τελικά επιβεβαιωθεί τότε μια νέα έκρηξη δημοσιότητας τους περιμένει σύντομα. Όπως και να 'χει όμως δεν είναι από τις ειδήσεις που μπορεί κανείς να την κρατήσει κρυφή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύντομα θα φανεί η αλήθεια. Λέτε το ζευγάρι εκτός από την ταινία να αποκτήσει παΐδι και στην πραγματική ζωή.;