Ποια διάσημη την έχει «ψωνίσει» και ντύνει το μωράκι της με… τουρμπάνια;

Ποια διάσημη την έχει «ψωνίσει» και ντύνει το μωράκι της με… τουρμπάνια;

Tι τραβάνε και αυτά τα καημένα τα celebrity-μωράκια

Στον κόσμο του Hollywood η ματαιοδοξία χτυπάει κόκκινο. Όλα για τα φλας και τη μούρη. Και εντάξει να το δεχτούμε το ψώνιο των celebrities, αλλά όταν τους βλέπουμε να βγάζουνε τα απωθημένα τους στα παιδιά τους, εκεί μας πιάνει έτσι ένας μικρός θυμός.

Ποια celebrity , λοιπόν, απαθανατίστηκε από τα φλας των φωτογράφων να έχει ντύσει το κεφάλι του μωρού της με ένα θεόρατο τουρμπάνι; Ο λόγος φυσικά για την περιβόητη οικογένεια Kardashian και συγκεκριμένα για την αδερφή της Kim, την Kourtney.

Η Κourtney, είπε να περάσει το πρωινό της Δευτέρας, στην παραλία Bal Harbour στη Florida, μαζί με την τεσσάρων, μόνο, μηνών κόρη της Penelepe, το σύντροφό της Scott Disick και το γιo τους Mason. Φαίνεται όμως ότι το πορτοκαλί φορμάκι δεν αρκούσε στην Kourtney και είπε να φορτώσει το κεφαλάκι της κόρης της με ένα τουρμπάνι, έτσι για extra στυλ.

Κάτι τέτοιες εικόνες μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι φταίνε τα καημένα τα μωρά! Και το χειρότερο; Για να τη ντύνει έτσι από 4 μηνών, φανταστείτε τι θα της φοράει μεγαλώνοντας!

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη και τη δική της εμφάνιση, η οποία επέλεξε να βάλει ένα μπλε πλεκτό, τρυπητό με κρόσσια παντελόνι! Μάταια προσπαθούσε να το παίξει... χίπισσα, αφού το παντελόνι ήταν θα λέγαμε λιγάκι κακόγουστο! Πίσω στην τρέλα δεν πάει και ο σύντροφός της, ο οποίος παρίστανε τον πειρατή! Τι να πεις!

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο διάσημο hot ζευγάρι κάνει το μεγάλο βήμα, μετά από μόλις 4 μήνες σχέσης;

Δριμύ κατηγορώ: Είναι ο Leonardo DiCaprio ο κυνικός μοντελάκιας του Hollywood;