Ποιο διάσημο ζεύγος έγραψε εσωτερικά τα παιδιά του στο κολλέγιο που φοίτησε ο πρίγκηπας William;

Ποιο διάσημο ζεύγος έγραψε εσωτερικά τα παιδιά του στο κολλέγιο που φοίτησε ο πρίγκηπας William;

Με δίδακτρα που ξεπερνούν τις £30,000 το χρόνο ανά παιδί!

Το εν λόγω ζευγάρι μετακομίζει στο Λονδίνο και θέλει να βάλει τους 3 γιους του εσωτερικούς στο πανάκριβο Eton College. Τα δίδακτρα για το μέσο παιδί που φοιτά εκεί είναι κάτι περισσότερο από £30,000 το χρόνο. Αυτό μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με το δωμάτιο, τις παροχές, την ηλικία και τα μαθήματα επιλογής.

Όπως πολύ σωστά καταλάβατε πρόκειται για τους Beckham. Συγκεκριμένα για επιθυμία του David Beckham. Ο 37 χρονος ποδοσφαιριστής και η Victoria αφήνουν πίσω τους την πραγματικότητα των Los Angeles Galaxy και μαζί με τους γιους τους, Brooklyn 13, Romeo 10 και Cruz 7, αποφασίζουν να δώσουν βάση στην οικογένεια γράφοντας τα αγόρια στο ίδιο κολλέγιο που φοίτησαν ο Βρετανός Πρωθυπουργός David Cameron και ο πρίγκηπας William.

O David είχε πει πολλές φορές πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Αγγλία και μάλιστα μιλάει ήδη με την Tottenham Hotspur και την QPR, κάτι που θα δει εκτενέστερα μετά από το τελευτάιο του παιχνίδι με την LA Galaxy ενάντια στους Houston Dynamo την πρώτη Δεκέμβρη.

Τώρα πώς ακριβώς σκοπεύουν να συσφίξουν τις οκογενειακές σχέσεις έχοντας όλα τα αγόρια πλην της Harper εσωτερικά, μακριά από το σπίτι δεν το αντιλαμβανόμεθα ακριβώς, αλλά... Beckhams είναι αυτοί, ξέρουν.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τον Robert Pattinson στα πρώτα του βήματα ως μοντέλο!

H Cara Delevingne αγριεύει για το i-D magazine!

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μεταμορφώνει τη Ζέτα σε είδωλο των 60s! Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της