Beyonce: σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της!

Beyonce: σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της!

Θα μας αποκαλύψει όλη της την καθημερινότητα

Όλοι ξέρουμε την Beyonce ως star, τραγουδίστρια, ηθοποιό, επιχειρηματία, αλλά ποτέ δεν την έχουμε δει σε απλούς, καθημερινούς ρόλους όπως αυτούς της συζύγου, της νοικοκυράς ή της μητέρας. Ήρθε η στιγμή να τη δούμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, αφού η διάσημη star αποφάσισε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις προσωπικές της στιγμές.

Το ντοκιμαντέρ σχεδιάζεται να βγει στον αέρα από το αμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι HBO, στις 16 Φεβρουαρίου 2013. Η Beyonce εμπιστεύτηκε το HBO, καθώς είναι ένα κανάλι με μεγάλη αξιοπιστία και αυθεντικότητα. Οι κάμερες, λοιπόν, θα ακολουθούν την 31χρονη star, από τα studios που θα ηχογραφεί, μέχρι και μέσα στο σπίτι της. Σκοπός του ντοκιμαντέρ είναι να προβάλλει τον «απλή» Beyonce και όχι αυτήν που βλέπουμε πάνω στη σκηνή. Έτσι, λοιπόν, θα τη δούμε σε προσωπικές στιγμές με τον άντρα της Jay Z καθώς και με την κόρη της Blue Ivy.


Πέραν όμως από την προβολή του παρόντος, θα περιγράψουν και τα πρώτα βήματα της γνωστής τραγουδίστριας και όλες τις θυσίες που έκανε για να γίνει το αστέρι που γνωρίζουν όλοι. Η Beyonce θα κληθεί να μιλήσει και για άλλους celebrities, για τη σχέση της με το σύζυγό της καθώς και για τις αλλαγές που επέφερε η μητρότητα στη ζωή της.


Ανυπομονούμε...

Διαβάστε ακόμα:

Beyonce: Aποκαλύπτει τα 5 βασικότερα μυστικά ομορφιάς της!

Beyonce- Jessica Biel- Miranda Kerr- Viola Davis: ποια διάσημη star φόρεσε καλύτερα το Victoria Beckham φόρεμα;

Η Beyoncé με αφέλειες!