Όταν η Tyra Banks χτένιζε στοργικά την Linsday Lohan

Γωγώ Φούντα
Όταν η Tyra Banks χτένιζε στοργικά την Linsday Lohan

Kι όμως, οι δύο γυναίκες έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε παιδική ταινία!

Θα μπορούσατε ποτέ να φαναστείτε την Linsday Lohan και την Tyra Banks να πρωταγωνιστούν σε ταινία της Disney; Κι όμως, το μακρινό 2000, οι δύο star είχαν μοιραστεί το πλατό της παιδικής ταινίας Life Size.

Η πιτσιρίκα τότε Lilo, ναι πριν την κατρακύλα ήταν μία πολλά υποσχόμενη λιλιπούτεια ηθοποιός, υποδύθηκε ένα κορίτσι το οποίο είχε χάσει την μητέρα του και ζούσε με τον χήρο μπαμπά της. Η Tyra από την άλλη, δεν ανέλαβε τον ρόλο της συντρόφου του μπαμπά, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά αυτόν της κούκλας της μικρής η οποία κατά έναν μαγικό τρόπο ζωντάνευε και της κρατούσε παρέα!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι παραγωγοί της ταινίας σκέφτονται να γυρίσουν το sequel ενώ έχουν ήδη έρθει σε επαφή με το πρώην supermodel, το οποίο βέβαια δεν αναμένεται να ενσαρκώσει ακόμη μία φορά την όμορφη κούκλα, αλλά θα αναλάβει ένα σημαντικό ρόλο στην παραγωγή της ταινίας. Άγνωστο παραμένει αν η Linsday θα έχει κάποια συμμετοχή ή οι υπεύθυνοι θα προτιμήσουν να μην την συμπεριλάβουν στη νέα ταινία.

Πάντως για αθώο κοριτσάκι που παίζει με κούκλες, σίγουρα δεν θα πείσει!

Διαβάστε επίσης:

Linsday Lohan: Οι κριτικοί κατέθαψαν τη νέα της ταινία (video)

Ποιων celebrities ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους;

Stars και πλαστικές: Ποιοι από αυτούς κυριολεκτικά... παραμορφώθηκαν;