Ποια star συνελήφθη έπειτα από ξυλοδαρμό;

Γωγώ Φούντα
Ποια star συνελήφθη έπειτα από ξυλοδαρμό;

H διάσημη ηθοποιός τώρα και... μποξέρ!

Tελικά αυτό το κορίτσι είναι γεννημένο για να έχει μπλεξίματα. Ο λόγος φυσικά για την Linsday Lohan η οποία αντί να αφοσιωθεί στην προώθηση της νέας της, απαράδεκτης κατά τ' άλλα ταινίας, συνεχίζει τις παλιές κακές συνήθειες και τα περίεργα νυχτοπερπατήματα τα οποία ως συνήθως καταλήγουν στο... αστυνομικό τμήμα!

Στο τμήμα λοιπόν κατέληξε για ακόμη μία φορά η ελαφρώς ανισόρροπη Lilo η οποία έπαιξε κυριολεκτικά ξύλο με κοπέλα αγνώστων λοιπών στοιχείων μέσα σε club στο Chelsea! Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο... μαχητές αρχικά λογομάχησαν ενώ δεν άργησαν να πιαστούν και στα χέρια, με τους παρευρισκομένους να προσπαθούν να τις χωρίσουν!

Για κακή τους τύχη όμως, η παλιά γνώριμη της Linsday, η αστυνομία φυσικά, κατέφτασε μετά από λίγο με αποτέλεσμα να συλλάβει την οξύθυμη star όπως επίσης και την φίλη της, την οποία και οδήγησαν κακήν κακώς στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός έχει μπλεξίματα με την αστυνομία, μιας και στο παρελθόν έχει συλλφθεί επανηλειμμένα για κατοχή ναρκωτικών, οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ αλλά και παράνομη οδική συμπεριφορά!

Άγνωστη παραμένει προς το παρόν η τύχη της Linsday την οποία βαραίνουν πολλές κατηγορίες που ξύπνησαν σαν φαντάσματα του παρελθόντος και φαίνεται κομματάκι δύσκολο να την... σκαπουλάρει για ακόμη μία φορά!

Εμείς πάντως να της προτείνουμε να νοικιάσει μία σουίτα στις φυλακές, γιατί είναι κρίμα κάθε φορά να της ψάχνουν καινούριο κελί...

Διαβάστε επίσης:

Όταν η Tyra Banks χτένιζε στοργικά την Linsday Lohan

Ποιων celebrities ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους;

Stars και πλαστικές: Ποιοι από αυτούς κυριολεκτικά... παραμορφώθηκαν;