Miley Cyrus: Η χωριατοπούλα που μεταμορφώθηκε από Χάνα Μοντάνα σε fashion icon

Miley Cyrus: Η χωριατοπούλα που μεταμορφώθηκε από Χάνα Μοντάνα σε fashion icon

Aγαπάτε ή μισείτε τη στυλιστική εξέλιξη της Miley Cyrus;

Ας κάνουμε μία φιλοσοφική συζήτηση. Ας πιάσουμε όλοι το πιγούνι μας και ας αναλογιστούμε τι είναι η Miley Cyrus για εμάς; Το κορίτσι που γνωρίζαμε ως τη realy life Ντόρα η Εξερευνήτρια στο ρόλο της Χάνα Μοντάνα και ευχόμασταν να πέσουν τα σκηνικά πάνω της σε κάθε επεισόδιο που γύριζε για να γλιτώσουμε; Η γυναίκα που άπλωσε πλοκάμια και τύλιξε σαν χταπόδι τον ομορφονιό Liam Hemsworth και σύντομα να τον πάρει με παπά και με κουμπάρο; Ή άλλη μία κλασική περίπτωση σταρλέτας που εμφανίστηκε στη ζωή μας από το πουθενά και από το απόλυτο τίποτα έγινε celebrity της πρώτης γραμμής; Αν τρίψετε το πιγούνι σας για τουλάχιστον μία ώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου ανάμεσα και στα τρία καθώς και όλες οι ερωτήσεις που θέσαμε ευσταθούν.

Η μόλις 20 χρονών Miley από το Nashville του Tennessee ήταν μια χωριατοπούλα (ο μπαμπάς είναι ο διάσημος τραγουδιστής της country Billy Ray Cyrus) που είχε την τύχη (ή ατυχία αν σκεφτείτε ότι έχασε τα παιδικά της χρόνια) να γίνει διάσημη από μικρή ενσαρκώνοντας ένα ρόλο που στιγμάτισε κάθε κοριτσάκι που τώρα διανύει τα πρώτα χρόνια της εφηβείας της. Η showbiz όμως μπορεί να την παρέλαβε αγνή και όλιγον τι κακόγουστη, αλλά φρόντισε να της μάθει γρήγορα τα μαθήματα της και το κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο έκοψε τα φτερά της, πόνταρε στο άλογο "ατίθασο νιάτο" και κέρδισε όπως κάθε άλλο κορίτσι του Hollywood που το είχε τολμήσει στο παρελθόν. Τα ξανθιά μαλλιά της και τα ροζ αξεσουάρ πήγαν περίπατο μαζί με τα κανονικά κιλά της και η Miley ως μία συλφίδα με look άγριας αλλά πέρα για πέρα θηλυκής γκόμενας πήγε τη μουσική της και την κινηματογραφική καριέρα σε άλλο επίπεδα.

Και επειδή το mainstream πια δεν πουλά, η Miley όσο περνά ο καιρός ποντάρει περισσότερο στην πρόκληση και στη μόδα που την έχει ανακηρύξει fashion icon (για ποιον ποτέ δεν θα καταλάβουμε). Τα μαλλιά έγιναν pixie cut που πιο αγορέ έχουν μόνο οι στρατιώτες, ένιωσαν μέχρι τη ρίζα τι θα πει ντεκαπάζ και φυσικά τα χαριτωμένα φορέματα αντικατάστάθηκαν από denim hot shorts, γιατί η Miley είναι και πολύ biker "γκομενάκι" και θα ερωτοτροπεί με τον μέλλοντα σύζυγο της όπου θέλει εκείνη. Δείτε τη gallery και μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας πως την προτιμάτε.

Διαβάστε ακόμα:
O μικρός αδερφός της Miley Cyrus έγινε μοντέλο
H Μiley Cyrus το ξύρισε... γουλί!