Oικογενειακή υπόθεση: Ποιοι συναγωνίζονται τα διάσημα αδέρφια τους σε σεξ απίλ;

Γωγώ Φούντα
Oικογενειακή υπόθεση: Ποιοι συναγωνίζονται τα διάσημα αδέρφια τους σε σεξ απίλ;

Όταν τα γονίδια μιλούν από μόνα τους...

Ανήκουν στην αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz. Είναι διάσημοι, όμορφοι και πολύ πετυχημένοι στη δουλειά τους. Φαίνεται όμως ότι το βασίλειο πάει σόι, μιας και εκτός του ότι είναι οι ίδιοι λαμπεροί, τα αδέρφια τους δεν στερούνται στο ελάχιστο γοητείας και ομορφιάς.

Ο Σάκης Ρουβάς βάφτισε πρόσφατα τον μοναχογιό του και δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε αλλά και να θαυμάσουμε τον αδερφό του Αποστόλη. Χωρίς καμία υπερβολή, εκτός της τρομακτικής οιμοιότητάς του με τον Έλληνα star, τον συναγωνίζεται σε σεξ απίλ και ομορφιά ενώ είμαστε σίγουροι ότι μετά τις φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν στα περιοδικά, ο Σάκης έχασε μία μικρή μερίδα των θαυμαστριών του. Τουλάχιστον έμειναν στην οικογένεια!

Ομορφόσογο είναι και αυτό της Ελένης Μενεγάκη μιας και η όμορφη της οικογένειας δεν είναι μόνο η ξανθιά παρουσιάστρια αλλά και ο αδερφός της Θοδωρής Μισόκαλος, στον οποίο έχει και τεράστια αδυναμία. Δυστυχώς για τις κοπέλες που έχουν πέσει θύματα της γοητείας του, σας πληροφορούμε ότι ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Θα γυρίσει βέβαια κάποια στιγμή, αλλά η υποψήφια νύφη θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί από την μεγάλη και υπερπροστατευτική αδερφή Ελένη!

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες, και μάλιστα με τίτλο! Πώς θα μπορούσε λοιπόν ο αγαπημένος της αδερφός να μην μοιράζεται εκτός από το ίδιο αίμα και τα ίδια, όμορφα, γονίδια; Ο Νικήτας Νομικός λοιπόν, είναι ένα όμορφο αγόρι, που θα μπορούσε άνετα να κάνει το ίδιο επάγγελμα με την κούκλα αδερφή του! Mοντέλο θα μπορούσε να είναι και ο αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου, Γιάννης, ο οποίος δυστυχώς για το γυναικείο φύλο, πρόσφατα παντρεύτηκε και περιμένει και το πρώτο του παιδί! Οι φωτογραφίες πάντως της Σίσσυς στο Twitter αγκαλιά με τον αδερφό της, γίνονται κυριολεκτικά ανάρπαστες!

O αδερφός της Κατερίνας Παπουτσάκη, Γιάννης, μπορεί να είναι μικρός, αλλά είναι εξίσου όμορφος και εντυπωσιακός με την αδερφή του, ενώ η σέξι ηθοποιός του έχει τεράστια αδυναμία κάτι που δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Αδυναμία έχει και η Αγγελική Ηλιάδη στον αδερφό της Κώστα, ο οποίος μάλιστα είναι και personal trainer. Μάλλον αυτός ευθύνεται και για την άψογη σιλουέτα της διάσημης αδερφής του.

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 καλυτερα tweets της Ελένης Μενεγάκη

30ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δείτε ποιοι Έλληνες celebrities έτρεξαν για καλό σκοπό

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι τεσσάρων μηνών έγκυος!