Ποιος διάσημος σταρ μπορεί να θεραπεύσει με τη δύναμη του μυαλού του;

Ποιος διάσημος σταρ μπορεί να θεραπεύσει με τη δύναμη του μυαλού του;

Θεωρεί πως η Σαϊεντολογία του άλλαξε τη ζωή και τον μετέτρεψε σε ανώτερο ον!

Όχι δεν πρόκειται για τον Tom Cruise αυτή την φορά. Πρόκειται για έναν παλαιότερο ένθερμο οπαδό του κινήματος-αίρεσης- οργάνωσης της Σαϊεντολογίας. Τον κύριο John Travolta ο οποίος έχει αναγάγει τον εαυτό του σε πνευματικό θεραπευτή.

Ισχυρίζεται δημόσια πως βοήθησε θύμα τροχαίου με σπασμένα κόκκαλα που υπέφερε να ξεπεράσει και να υπερνικήσει τον πόνο με μία τεχνική που εφαρμόζεται στην Σαϊεντολογία και ονομάζεται "an assist," (=μια βοήθεια) σύμφωνα με την επίσημη έκδοση της Σαϊεντολογίας, Celebrity Magazine.

Στο ρεπορτάζ ο Travolta εξομολογείται την εμπειρία του που του άλλαξε τη ζωή και του έδωσε νέο όραμα και στόχους: «Πρόσφατα βρέθηκα στην Shanghai για δουλειά και ο καλύτερος φίλος του Μεγάλου Τελετάρχη έπεσε θύμα τροχαίου. Είχε σπάσει τον αστράγαλό του και ούρλιαζε από τον επίμονο και δυνατό πόνο. Ζήτησα την άδειά του για να του κάνω μερικές Σαϊεντολογικές assists και είπε 'Ναι, βέβαια'. Πολλύς κόσμος στεκόταν και παρακολουθούσε καθώς τις εκτελούσα. Τον έβλεπα να αντιμετωπίζει τον πόνο και ύστερα από λίγο τον είδα να με κοιτάζει έκπληκτος και να λέει: 'Είμαι καλύτερα!' Πράγματι τον είχα βοηθήσει πολύ και μου ζητούσε να συνεχίσω κι άλλο!»

«Πιστεύω πως όλα είναι στο μυαλό και η δύναμή του, η εξέλιξή του είναι χρέος μας. Η Σαϊεντολογία με εξέλιξε σε ανώτερο ον, και χαίρομαι που μπορώ να οδηγήσω και άλλους».

Εκπρόσωπος του John Travolta δεν έχει εμφανιστεί ακόμη - ούτε ο ίδιος έχει απαντήσει στα δμοσιεύματα που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν ότι το έχει... χάσει λίγο! Παρόλα αυτά η έκδοση δεν υποστηρίζει την άποψη των υπερδυνάμεων ας πούμε του ηθοποιού, παρά ισχυρίζεται πως οι assist μέσω του Travolta βοήθησαν τον ασθενή να αντιμετωπίσει τον πόνο. Εσείς πώς τα βρίσκετε όλα αυτά;

Διαβάστε ακόμη:

Θα τη φορέσει κανείς; Δείτε τη συλλογή της Yoko Ono για τα Opening Ceremony!

Ποιος σταρ αποστεώθηκε πάλι για τις ανάγκες ρόλου;

Δείτε τον Robert Pattinson στα πρώτα του βήματα ως μοντέλο!