Η Diane Lane θα γίνει μητέρα του Superman

Η Diane Lane θα γίνει μητέρα του Superman

Lois Lane μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμα, βρέθηκε όμως μια άλλη Lane που θα παίξει την μητέρα του υπερήρωα.

Ο ρόλος του Superman για την νέα ταινία του Zack Snyder «Man of Steel» έχει δοθεί εδώ και αρκετό καιρό στον ηθοποιό Henry Cavill, μέχρι στιγμής όμως η ηθοποιός που θα παίξει την αγαπημένη του υπερήρωα, την δαιμόνια ρεπόρτερ Lois Lane, δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Αποφασίστηκε όμως ποια θα παίξει την Martha Kent, την θετή μητέρα του Superman που τον βρίσκει και τον μεγαλώνει ως Clark Kent. Αυτή δεν θα είναι άλλη από την 46χρονη Diane Lane, γνωστή από τις ταινίες «Unfaithful», για την οποία μάλιστα είχε προταθεί για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου το 2002, «Under The Tuscan Sun» και «The Perfect Storm».

Η Lane συμφώνησε να αναλάβει τον ρόλο και ο ίδιος ο σκηνοθέτης δήλωσε ενθουσιασμένος: «Αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός ρόλος για μένα επειδή η Martha Kent είναι η γυναίκα της οποίας οι αξίες σμίλευσαν τον άνθρωπο που εμείς γνωρίσαμε στην πορεία ως Superman. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που τελικά η Diane δέχτηκε τον ρόλο γιατί πιστεύουμε πως μπορεί να μεταφέρει την σοφία αλλά και τον προβληματισμό της γυναίκας που ο γιος της έχει δυνάμεις πέρα από την φαντασία της».