William & Kate: Τί όνομα θα δώσουν στο παιδί τους (και τί θα συμβεί αν γεννηθούν δίδυμα);

Γωγώ Φούντα
William & Kate: Τί όνομα θα δώσουν στο παιδί τους (και τί θα συμβεί αν γεννηθούν δίδυμα);

Τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων έχουν πάρει φωτιά!

Η εγκυμοσύνη της Δούκισσας Kate αλλά και η εσπευσμένη μεταφορά της στο νοσοκομείο με έντονη ναυτία ανάγκασε την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας να παραδεχτεί ότι σε λίγους μήνες ο διάδοχος θα έρθει στον κόσμο, αρκετά νωρίτερα από τους τρεις μήνες, που είναι συνήθως και το χρονικό διάστημα που γίνονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Φυσικά, και επειδή όλοι γνωρίζουν την τρέλα των βρετανών με τα στοιχήματα, τα γραφεία έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν τις προβλέψεις τους αλλά και τα προγνωστικά τους, όχι μόνο για το φύλο του μωρού αλλά και για το όνομα. Σύμφωνα λοιπόν με την Victoria Arbiter, η οποία είναι η η βασιλική συνεργάτιδα του ABC αλλά και κόρη του επίσημου εκπροσώπου Τύπου της βασίλισσας Ελισάβετ, το πριγκιπικό ζεύγος William-Κate είναι δύο αρκετά παραδοσιακά παιδιά, τα οποία θα κινηθούν σε δοκιμασμένα και απλά ονόματα, πιθανότατα που ήδη υπάρχουν στην βασιλική οικογένεια.

Αν λοιπόν το μωρό είναι κορίτσι, πρώτο στη λίστα έρχεται το Elizabeth, δηλαδή η βασίλισσα και γιαγιά του William, δεύτερο είναι το Frances το οποίο ήταν και το μεσαίο όνομα της πριγκίπισσας Diana και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρίγκιπας θα θελήσει να τιμήσει την μητέρα του με κάποιο τρόπο, ενώ τρίτο έρχεται το Anne. Αν ο διάδοχος είναι αγόρι τότε πρώτο φιγουράρει το John μαζί με το Charles, που λένε και τον πατέρα του William ενώ ακολουθούν το Philip και το Edward. To αστείο της υπόθεσης είναι ότι στο τραπέζι των στοιχημάτων έχουν πέσει και τα Camilla, σύζυγος Charles, αλλά και Fergie, εκ του Sarah Ferguson, αδερφή Charles και μαύρο πρόβατο της οικογενείας.

Eκτός βέβαια από το όνομα και το φύλο του παιδιού ο βρετανικός Τύπος έχει κι άλλο λαβράκι να ασχοληθεί που δεν είναι άλλο από το αν η Kate περιμένει δίδυμα. Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, τα συμπτώματα που παρουσίασε η Δούκισσα και τα οποία την ανάγκασαν να νοσηλευτεί, παρουσιάζονται κυρίως στις δίδυμες κυήσεις κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να μην γεννηθεί ένας διάδοχος, αλλά δύο. Αυτό βέβαια, είναι κάτι το οποίο θα προκαλέσει σπαζοκεφαλιά στο παλάτι μιας και θα πρέπει να αποφασιστεί ποιο από τα δύο μωρά θα γίνει κάποτε βασιλιάς ή βασίλισσα.

Το πρωτόκολλο λοιπόν προστάζει, ότι στο θρόνο ανεβαίνει το μωρό που θα γεννηθεί πρώτο. Αν λοιπόν ο τοκετός είναι φυσιολογικός τα πράγματα είναι απλά και το πρώτο παιδί που θα κάνει την εμφάνισή του θα γίνει αυτομάτως ο τρίτος κατά σειρά διάδοχος του θρόνου. Αν ωστόσο, η Kate γεννήσει με καισαρική, ο βασιλικός μαιευτήρας είναι αυτός που ουσιαστικά θα κάνει την επιλογή μιας και το μωρό που θα επιλέξει να βγάλει πρώτο θα είναι και ο διάδοχος. Θα μας πείτε βέβαια, ο γιατρός θα βγαλει το παιδί που θα είναι αναγκαίο να βγει πρώτο και δεν πρόκειται να επιλέξει, αλλά όταν μιλάμε για βρετανούς και στοιχήματα, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!

Διαβάστε επίσης:

Μελλοντικός χαζομπαμπάς: Είναι ο πρίγκιπας William ο πιο γλυκός γαλαζοαίματος στον κόσμο;

Συμβαίνει τώρα: Η Kate Middleton ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της!

Η Kate Middleton άλλαξε κουπ!