Το απίστευτο ρεκόρ του Dancing With The Stars III

Το απίστευτο ρεκόρ του Dancing With The Stars III

Όχι μόνο από άποψη τηλεθέασης αλλά αυτή τη φορά και στα social media!

Πολλά ακούγονταν τελευταία για το φετινό Dancing With The Stars. Xαμηλά νούμερα, μικρή ανταπόκριση από τον κόσμο, πολύ μικρότερη απήχηση σε σχέση με τα προηγούμενα κ.ο.κ.

Οι κακές γλώσσες μπορεί να λένε ό,τι θέλουν, η πραγματικότητα όμως έρχεται να τις διαψεύσει. Και αυτό γιατί τα φετινά νούμερα του DWTS ΙΙΙ έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Όχι μόνο αυτά της τηλεθέασης, αλλά, για πρώτη φορά, και αυτά των social media και πιο συγκεκριμένα του Twitter.

Για 3 συνεχόμενες εβδομάδες, το DWTS ΙΙΙ είναι το Νο1 trending topic στο ελληνικό twitter, ενώ συνολικά τις τρεις Κυριακές του live, τα tweets ξεπέρασαν τα 18.000! Μόνο την ημέρα της πρεμιέρας το hashtag #dwts3 με πάνω από 8.000 mentions έγινε trending topic, ενώ κατά τη διάρκεια των εβδομάδων από 19 μέχρι και 2 Δεκεμβρίου, τα tweets έφτασαν σχεδόν τα 25.000!

Η new media πλευρά του Dancing With The Stars ΙΙΙ είναι και αυτή που παίρνει τα εύσημα για την ανάδειξή του σ᾽ έναν κορυφαίο πρωταγωνιστή των social media. Σε όλη τη διάρκεια του Live οι τηλεθεατές δε σταματούν να επικοινωνούν μέσω twitter, έχοντας μάλιστα ανάμεσά του πολλούς επώνυμους, ακόμα και celebrities που δεν συμμετέχουν στο show αλλά δηλώνουν φανατικοί!