Ο νέος «μούσσος» του Karl Lagerfeld είναι τεσσάρων ετών και αυτή είναι η ιστορία του

Γωγώ Φούντα
Ο νέος «μούσσος» του Karl Lagerfeld είναι τεσσάρων ετών και αυτή είναι η ιστορία του

Ένας πιτσιρίκος είναι ο νέος star του μόντελινγκ!

'Oταν μιλάμε για βετεράνους της πασαρέλας το μυαλό μας εύλογα πηγαίνει στην Kate Moss ή την Gisele. Κι όμως, ο απόλυτος star αυτή τη στιγμή στα διεθνή catwalks, είναι μικροσκοπικός, μόλις τεσσάρων ετών, ακούει στο όνομα Hudson Kroenig και είναι «μούσσος» αλλά και πνευματικό τέκνο της αυτού μεγαλειότητος, Karl Lagerfeld!

O γλυκύτατος νεαρός λοιπόν μπορεί πλέον να περηφανεύεται για την εμπειρία του στο χώρο της μόδας, μιας και πρόσφατα περπάτησε για τρίτη φορά στο fashion show της Chanel στη Σκωτία. Συνοδευόμενος από τον μπαμπά του, επίσης καλλονό και επίσης «μούσσο» του Karl, Brad Kroenig, έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση και έκαναν τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά.

Ο 32χρονος και άκρως περήφανος πατέρας, Brad, έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι οφείλει την καριέρα του στο μόντελινγκ στον Κaiser ο οποίος του έχει αφιερώσει ολόκληρη έκθεση φωτογραφίας αλλά και βιβλίο! Μόλις λοιπόν ο Lagerfeld είδε τον γιο του Kroenig ενθουσιάστηκε και έβαλε σκοπό ζωής να τον κάνει αστέρι της μόδας και φυσικά τα κατάφερε! «Περίμενε, πρέπει να σε φωτογραφίσω αυτή τη τη στιγμή», είπε στον μικρούλη και αμέσως ο μπαμπάς του του είπε: «Hudson, πάρε την έκφραση μοντέλου που σου έχω μάθει»!

Από εκείνη την μέρα άρχισε μία σχέση αγάπης η οποία κατέληξε και σε... κουμπαριά μιας και ο Karl βάφτισε τον μικρούλη ο οποίος του έχει τεράστια αδυναμία και συνηθίζει να τον φωνάζει Θείο Κarl!

Ένα αστέρι, σίγουρα, γεννιέται!

Διαβάστε επίσης:

O Karl Lagerfeld συνεργάζεται με τα «λαστιχένια» παπούτσια

Ο Karl Lagerfeld φωτογραφίζει έπιπλα

Θα αγοράζατε Χριστουγεννιάτικες κάλτσες για £980;