Δείτε πώς είναι σήμερα ο Σόγιερ από το Lost

Γωγώ Φούντα
Δείτε πώς είναι σήμερα ο Σόγιερ από το Lost

Mπορεί να χάθηκε αλλά εμείς τον ανακαλύψαμε!

Mπορεί τα τελευταία χρόνια να είναι εντελώς εξαφανισμένος, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει μείνει χαραγμένος στο μυαλό των γυναικών, όχι τόσο για τις υποκριτικές του ικανότητες αλλά κυρίως για το αξιοπρόσεκτο της εμφάνισής του αλλά και τους αψεγάδιαστους κοιλιακούς του!

Αναφερόμαστε φυσικά στον Josh Holloway στον γνωστό σε όλους Σόγιερ (Sawyer) από την θρυλική σειρά Lost η οποία έκανε ρεκόρ τηλεθέασης και μετέτρεψε τους πρωταγωνιστές της σε μεγάλους star εν μία νυκτί!

Παρά το γεγονός ότι πολλοί περίμεναν ότι ο σέξι ηθοποιός θα έκανε τεράστια καριέρα, εκείνος προς μεγάλη απογοήτευση του γυναικείου πληθυσμού, κυριολεκτικά εξαφανίστηκε. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν, ο φωτογραφικός φακός τον τσάκωσε ενώ έκανε τα ψώνια του στους δρόμους του Hollywood χεράκι χεράκι με ξανθιά κυρία αγνώστων λοιπών στοιχείων!

Με μεγάλη μας ικανοποίηση παρατηρήσαμε, ότι μπορεί με την καριέρα του να μην τα πήγε και τόσο καλά, αλλά τουλάχιστον από άποψη εμφάνισης παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος ενώ παρά τα 43 του χρόνια είναι εξίσου εντυπωσιακός όπως... παλιά! Μήπως να αρχίσει να εμφανίζεται πιο συχνά;

Διαβάστε ακόμη:

Ο Jay Z εξηγεί σε μια ηλικιωμένη ποιος είναι, με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο! (video)

Ο νέος «μούσσος» του Karl Lagerfeld είναι τεσσάρων ετών και αυτή είναι η ιστορία του

Οι απίστευτοι ερωτικοί συνδυασμοί του Hollywood που κανείς δε θα φανταζόταν!