Η «γκάφα» του Γιάννη Πλούταρχου

Η «γκάφα» του Γιάννη Πλούταρχου

Για πού ξεκίνησε να πάει και πού κατέληξε ο τραγουδιστής;

Τελικά τα πιο αστεία αλλά και τα πιο ακίνδυνα λάθη γίνονται στις θεατρικές πρεμιέρες. Έτσι μετά τη "γκάφα" της Ντόρας Μπακογιάννη που κατά λάθος μπήκε σε άλλο θέατρο μια και συνέπεσαν δύο πρεμιέρες σε δύο διπλανά θέατρα και ο Γιάννης Πλούταρχος μπέρδεψε τις θεατρικές σκηνές.

Την Δευτέρα που πέρασε ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν καλεσμένος στη πρεμιέρα της παράστασης "Έφη από Ευτυχία" στην οποία πρωταγωνιστεί ο του Θανάσης Ευθυμιάδης. Η Παράσταση, στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν μονόλογο, στον οποίο κάποια στιγμή ο ήρωας που υποδύεται ένα λαϊκό παιδί από τη Θεσσαλονίκη σηκώνεται και χορεύει ένα ζεϊμπέκικο. Το τραγούδι γράφηκε ειδικά για την παράσταση από τον Χρήστο Νικολόπουλο και το ερμηνεύει ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο τραγουδιστής που θέλησε τη Δευτέρα λοιπόν να δει την παράσταση, αλλά αντί να βρεθεί στο θέατρο "Αποθήκη" όπως έπρεπε κανονικά, βρέθηκε στο θέατρο Κάππα και στο μονόλογο που παρουσιάζει η Ζέτα Δούκα.

Το αν κατάλαβε γρήγορα το λάθος του Γιάννης δεν το ξέρουμε, αυτό όμως που ξέρουμε είναι ότι για μία ώρα βρέθηκε, ανάμεσα σε δεκάδες συγκινημένες γυναίκες και μητέρες, παρακολουθώντας το έργο «Γράμμα σ' ένα παιδί». Έτσι αντί να δει τον μονόλογο ενός λαϊκού παιδιού από την Τούμπα που μιλάει για τα χρόνια που έχασε και τη ζωή που πέρασε και δεν πρόλαβε να ζήσει όπως ήθελε, είδε και άκουσε τον φεμινιστικό μονόλογο μια γυναικάς σε ένα παιδί που έχει ακόμη στην κοιλιά της. Εξαιρετική παράσταση, αλλά κάτι μας λέει ότι δεν θα την επέλεγε ποτέ ο Γιάννης Πλούταρχος.