Η Μελίνα Ασλανίδου θέλει όλοι να βρεθούμε στη μεγάλη συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά

Η Μελίνα Ασλανίδου θέλει όλοι να βρεθούμε στη μεγάλη συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά

Οφείλουμε μια βοήθεια στα παιδιά

Η Μελίνα Ασλανίδου δεν είναι μόνο μια συγκλονιστική τραγουδίστρια αλλά και μια ευαισθητοποιημένη προσωπικότητα που όποτε μπορεί διαθέτει το χρόνο της και το ταλέντο της, για το καλό των λιγότερο προνομιούχων.
Όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες οι οποίοι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου θα βρεθούν στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α στις 8 το βράδυ, στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για τα ανασφάλιστα και για τα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες.

Η Μέλινα μας προσκαλεί στη συναυλία λέγοντας μας ότι: «Θεωρώ ότι οι γιορτινές μέρες συμβάλλουν στην αλληλεγγύη, αλλά είναι και εποχές που επιτέλους ο ένας δίνει το χέρι στον άλλο και βοηθά τον συνάνθρωπο και πόσω μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά που είναι το μέλλον μας. Νομίζω ότι κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι κάποτε υπήρξαμε όλοι μας παιδιά και να προσπαθήσουμε να τους δώσουμε όσα έχουμε πάρει και εμείς, ή τουλάχιστον όσοι υπήρξαμε τυχερά παιδιά. Θεωρώ ότι στο πνεύμα των ημερών, αλλά και στο πνεύμα της γενικότερη προσφοράς οφείλουμε και χρωστάμε μια βοήθεια».

Διαβάστε επίσης:

21 καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στη Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά

Ο Σάκης Μπουλάς μιλάει για τη μεγάλη συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μας προσκαλεί στη μεγάλη συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά