Η απονομή της επιταγής των 50.000 στην ΕΛΕΠΑΠ από την Wind!

Η απονομή της επιταγής των 50.000 στην ΕΛΕΠΑΠ από την Wind!

Σε μια όμορφη εκδήλωση γεμάτη κέφι και χαμόγελα, η WIND παρέδωσε στην ΕΛΕΠΑΠ ένα σπουδαίο δώρο Χριστουγέννων!

Πριν λίγο καιρό, 26.000 μαραθωνοδρόμοι από όλο τον κόσμο βρέθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας στο πλαίσιο του 30ού Μαραθωνίου της Αθήνας. Εκεί όμως ήταν και αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz, οι οποίοι είχαν έναν και μόνο σκοπό: να τρέξουν φορώντας τα χρώματα της WIND Running Team και να γίνουν οι πρεσβευτές της ΕΛΕΠΑΠ, συγκεντρώνοντας λεφτά για όλα τα πλασματάκια της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών. Και ο στόχος τους έγινε πραγματικότητα!

Σήμερα το μεσημέρι, στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, η WIND και οι επώνυμοι πρεσβευτές της συγκεντρώθηκαν σε μια εκδήλωση πλημμυρισμένη από το πνεύμα των Χριστουγέννων και παρέδωσαν στην ΕΛΕΠΑΠ μια επιταγή των €50.000, του χρηματικού ποσού που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τόσο συνεισφέροντας από €1000 οι ίδιοι για την συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο όσο και από τις χιλιάδες συνεισφορές του κόσμου που έτρεξε εκείνη την ημέρα.

Παρούσες, μεταξύ άλλων, ήταν η Νικολέττα Ράλλη, η Εύα Αντωνοπούλου, η Εύη Φραγκάκη, η δική μας Νίκη Κάρτσωνα, καθώς και ο Ανώτερος Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, Γιώργος Τσαπρούνης και η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Μαριάννα Μόσχου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τα:

www.elepap.gr

www.wind.com.gr