Tα πιο γλυκά και διάσημα παιδάκια του Hollywood (photos)

Tα πιο γλυκά και διάσημα παιδάκια του Hollywood (photos)

Παγκόσμια ημέρα του παιδιού σήμερα και ένα αφιέρωμα τους αξίζει

Η 11η Δεκεμβρίου είναι ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά. Παγκόσμια ημέρα του παιδιού σήμερα και δε θα μπορούσαμε να μην κάναμε ένα αφιέρωμα στους μικρούς ήρωες του Hollywood. Από τη στιγμή που γεννήθηκαν τράβηξαν τα φλας πάνω τους, εξαιτίας των διάσημων γονέων τους.


Η αλήθεια είναι ότι δεν τραβούν αδίκως τα φωτογραφικά φλας, αφού είναι μια σκέτη γλύκα. Τα περισσότερα διάσημα μωράκια έχουν ήδη συνηθίσει το φακό και ποζάρουν με νάζι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κόρη της Katie Holmes και του Tom Cruise. H διάσημη πια Suri, έχει ήδη γίνει fashion icon και όλοι όσοι τη συναναστρέφονται τη λατρεύουν. Άλλο πανέμορφο κοριτσάκι είναι η κόρη των Beckham. Η Harper Seven είναι από τα πιο γλυκά μωράκια. Φυσικά την εμφάνισή της την επιμελείται και ένα από τα διασημότερα fashion icon, η Victoria Beckham. Πώς να μην ενθουσιάζει σε κάθε της εμφάνιση;

Άλλο παιδάκι που τραβάει πάνω του όλα τα φλας είναι ο γιος της Rachel Zoe. Τα διεθνή μέσα τον συγκαταλέγουν στα πιο stylish παιδάκια και όχι άδικα. Πανέμορφο είναι και το κοριτσάκι της Halle Berry. Η ομορφιά της μοναδική και σίγουρα δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη. Φυσικά δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τα «ροκάκια» της Gwen Stefani. Οι γιοί της είναι πολύ cool και έχουν διαφορετικό στυλ από τα υπόλοιπα παιδάκια του Hollywood. Εξίσου γλυκά παιδάκια έχουν οι Jessica Alba, Jessica Simpson, Miranda Kerr, Sarah Jessica Parker και ο Βen Affleck.

Τέλος, μιλώντας για διάσημα παιδάκια του Hollywood δε θα μπορούσαμε να κλείσουμε διαφορετικά. Όταν μιλάμε για διάσημη οικογένεια αυτή είναι μία, αυτή του Brad Pitt και της Angelina Jolie. Αυτή η οικογένεια είναι τόσο γλυκιά και δεμένη που μας κάνει να χαμογελάμε κάθε φορά που τη βλέπουμε σε φωτογραφίες.


Δείτε στη gallery όλα τα διάσημα παιδάκια του πλανήτη Hollywood. Ποιο σας αρέσει περισσότερο;

Διαβάστε ακόμα:

Από τη φτώχεια στα μεγαλεία: Ποιοι celebrities ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά;

Αυτά είναι τα πιο διάσημα «κέρατα» στον πλανήτη Hollywood

Gay γονείς στο Hollywood: Ποιοι είναι πιο χαριτωμένοι;