Όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της παράστασης «Να ζει κανείς ή να μην ζει»

Όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της παράστασης «Να ζει κανείς ή να μην ζει»

Ποιοι πήγαν, τι είπαν και τι έκαναν;

Άλλη μια πρεμιέρα σε ένα αθηναϊκό θέατρο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η παράσταση "Να ζει κανείς ή να μην ζει" έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι οι περισσότεροι διάσημοι βρέθηκαν εκεί.

To queen.gr πήγε στην πρεμιέρα, γέλασε πολύ με το κείμενο που υπογράφουν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, χειροκρότησε όλους τους ηθοποιούς που ήταν καταπληκτικοί, από την Κάτια, τον Παύλο Χαϊκάλη και την Κατιάνα Μπαλανίκα, μέχρι τον Τάσος Κωστή, τη Σοφία Βογιατζάκη, τον Μάνος Παπαγιάννη, και τον Πρόδρομος Τοσουνίδη.

Το Queen.gr είδε όλα όσα έγιναν μπροστά και πίσω από το φωτογραφικό φακό και τις κάμερες και σας τα μεταφέρει.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, ήταν από τις πρώτες που έφτασαν πολύ πριν τις 9.00 όπως έγραφε η πρόσκληση, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια, έφτασε στο θέατρο από τις τελευταίες, περίπου ένα τέταρτο πριν τις 10.


Αν και η όμορφη Ζέτα ήταν να έρθει μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο, τελικά ένα μίτινγκ κράτησε τον γενικό διευθυντή προγράμματος στο Αντ1 και έτσι η Ζέτα κάθισε μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Αργύρη Αγγέλου.

Η Μαρινέλλα που είναι καλή φίλη της Κάτιας, ήρθε επίσης καθυστερημένη στην παράσταση μαζί με τη γνωστή κυρία των Δημοσίων Σχέσεων και επικοινωνίας, Όλγα Παυλάτου.

Φυσικά σχεδόν όλοι από το Dancing with the stars, έδωσαν το παρόν και η κριτική επιτροπή και οι celebrities με τους χορευτές τους. Οι μόνοι που έλειπαν ήταν όσοι αποχώρησαν, αλλά και η Βάσια Τριφύλη και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Η σπάνια εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου συζητήθηκε επίσης και αν και ο Αντρέας ήταν απομονωμένος με την παρέα του σε μια γωνία, εν τούτοις χαιρετούσε εγκάρδια όταν έβλεπε κάποιον γνωστό του.

Ο συμπαραγωγός της παράστασης, ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος προσπαθούσε να βρίσκεται παντού και να μιλήσει με όλους.

Εκείνος που παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά γελούσε και χειροκροτούσε συνεχώς ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος έπαιζε στην παράσταση τον προηγούμενο χρόνο και φέτος αντικαταστάθηκε από τον Μάνο Παπαγιάννη.