Ποια star δήλωσε ότι όλες οι γυναίκες θα θέλανε να κάνουν sex με τον Channing Tatum;

Ποια star δήλωσε ότι όλες οι γυναίκες θα θέλανε να κάνουν sex με τον Channing Tatum;

Και ναι είναι και πολύ διάσημη

Μπορεί το προσωπάκι της να στάζει μέλι και να είναι ένα από τα πιο γλυκά κορίτσια του Hollywood, αλλά από ότι φαίνεται δε διστάζει να εκφράσει ανοιχτά την... «εκρηκτική» της αδυναμία στον Channing Tatum. Ποια είναι;

Η Amanda Seyfried.

Aν κάποια μπορεί να μιλήσει για τον Tatum, εκτός από τη σύζυγό του, τότε δικαιωματικά είναι η Amanda, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει με το hot ηθοποιό στην ταινία "Dear John" το 2010. Η Amanda, λοιπόν, δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό In Style, ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να μη θέλει να κάνει sex με τον Channing Tatum.

Ναι καλά διαβάσατε. Η Amanda, δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Jenna Dewan και τόλμησε να εκφράσει τον... θαυμασμό της προς τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή της. Βέβαια στο τέλος της συνέντευξης «το έσωσε» τονίζοντας ότι ο Tatum είναι ο πιο πιστός άντρας που έχει ποτέ γνωρίσει.« Όσες και να τον θέλουν, αυτός ποτέ δε θα απατήσει τη γυναίκα του. Πραγματικά τη λατρεύει», τόνισε χαμογελώντας.


Η ίδια πάντως η όμορφη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι πολύ άτυχη στον έρωτα και για αυτό αποφάσισε το τελευταίο διάστημα, να αφοσιωθεί μόνο στην καριέρα της, η οποία είναι «στα πάνω της»!

Διαβάστε ακόμα:

Ο Channing Tatum ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο

Ποια διάσημη star βλέπει πορνό για να... βελτιωθεί ως ηθοποιός;

Η Amanda Seyfried ανοίγει το νεσεσέρ της