O Colin Firth θα γίνει ιππότης (;)

O Colin Firth θα γίνει ιππότης (;)

Κατά πάσα πιθανότητα ο νικητής του φετινού Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου θα χριστεί ιππότης από την βασίλισσα Ελισάβετ.

Μετά από την νίκη του στα φετινά Oscars, ο βρετανός ηθοποιός φαίνεται πως πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζεται για άλλη μια βράβευση, πιο επίσημη και πιο «βασιλική» αυτή τη φορά, έτσι για να θυμηθεί και τον ρόλο που του χάρισε το χρυσό αγαλματίδιο.

Ο Colin Firth είναι αυτή τη φορά στην λίστα των υποψηφίων για να χριστεί Sir, από την βασίλισσα Ελισάβετ. Όλα δείχνουν πως ο τίτλος του ιππότη θα γίνει σίγουρα δικός του, μιας και, πέρα από την εκπληκτική πορεία του στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση, όπου έχει αποδειχθεί ικανότατος πρέσβης της βρετανικής κουλτούρας, ο ρόλος του στο «The King's Speech» δεν ήταν άλλος από αυτόν του πατέρα της Ελισάβετ, γεγονός που, όσο να το κάνεις, βάζει λίγο παραπάνω συναίσθημα στην επιλογή της βασίλισσας, ειδικά όταν η ερμηνεία του ηθοποιού ήταν, αντικειμενικά, συγκλονιστική.

Σε κάθε περίπτωση, θα ξέρουμε σίγουρα τους νικητές της Queen's Birthday Honours List τον Ιούνιο, όποτε και βγαίνουν τα αποτελέσματα. Εμείς πάντως θα αρχίσουμε να τον αποκαλούμε από τώρα «Sir Colin».