Σε τιμή σοκ ο δίσκος που υπέγραφε ο Lennon την ώρα που τον πυροβόλησαν!

Σε τιμή σοκ ο δίσκος που υπέγραφε ο Lennon την ώρα που τον πυροβόλησαν!

Για πολλοστή φορά στο σφυρί με αφορμή την επέτειο 32 χρόνων από το θάνατό του

Στις 8 Δεκεμβρίου του 1980, ο Mark Chapman στάθηκε έξω από το διαμέρισμα του John Lennon στη Νέα Υόρκη για να του υπογράψει το άλμπουμ του «Double Fantasy» με το φωτογράφο Paul Goresh ν' απαθανατίζει τη στιγμή που θα έμενε στην ιστορία.

Ο τραγουδιστής των Beatles έφυγε κι όταν επέστρεψε πέντε ώρες αργότερα μαζί τη Yoko Ono, ο υποτιθέμενος φαν τον πυροβόλησε πισώπλατα τέσσερις φορές. Στη συνέχεια ο δολοφόνος πήρε ένα αντίτυπο του "Catcher in the Rye" και περίμενε την αστυνομία για να τον συλλάβει στη συνέχεια πάνω στον χαμό πέταξε το υπογεγραμμένο άλμπουμ στον κήπο.

Φυσικά δεν έμεινε εκεί αφού το βρήκε ένας θυρωρός, το έδωσε ως αποδεικτικό στοιχείο στους αστυνομικούς και του το επέστρεψαν για να πουληθεί τρεις φορές μέχρι σήμερα και τώρα βγαίνει σε δημοπρασία μαζί με τις αναφορές της αστυνομίας, τα γράμματα των δικηγόρων και εννοείται τα δαχτυλικά αποτυπώματα του Τσαπμαν.

Η τιμή στην οποία θα πωλείται ο φονικού δίσκου από τον κάτοχο του Zaxk Zimet δεν έχει ανακοινωθεί- ξέρουμε μόνο την προηγούμενη αρχική τιμή στα 525.000 δολάρια! Για να δούμε πού θα καταλήξει!

Διαβάστε ακόμη:

Θα τη φορέσει κανείς; Δείτε τη συλλογή της Yoko Ono για τα Opening Ceremony!

Αγαπημένοι σταρ που έφυγαν νωρίς!