Ποιo supermodel προσπαθεί να ισορροπήσει στα 12ποντά της; (χωρίς επιτυχία)

Γωγώ Φούντα
Ποιo supermodel προσπαθεί να ισορροπήσει στα 12ποντά της; (χωρίς επιτυχία)

Aκόμα και οι θεές της πασαρέλας... σωριάζονται!

Eίναι από τα διασημότερα μοντέλα του κόσμου και μία από τις στιλάτες celebrities. Ωστόσο, παρά τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στις πασαρέλες και φυσικά το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό, η ατυχία δεν κάνει διακρίσεις και χτύπησε και την Kate Moss!

Η star του μόντελινγκ λοιπόν, πήρε το σύζυγό της Jamie Hince και αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα στα μαγαζιά. Απαστράπτουσα όπως πάντα και σούπερ στιλάτη, τράβηξε όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα, κάτι που δυστυχώς δεν αποδείχθηκε και πολύ θετικό αν λάβουμε υπόψη μας τη συνέχεια! Βλέπετε η Kate, η οποία επέλεξε να φορέσει μποτίνια στιλέτο, καθώς περπατούσε παραπάτησε και βρέθηκε φαρδιά πλατιά στο πεζοδρόμιο!

Μάταια ο Hince προσπάθησε να την συγκρατήσει και να τη γλιτώσει από το ρεζιλίκι. Η Kate είχε ήδη πάρει την κατιούσα προσφέροντας στο φιλοθεάμον κοινό μία αρκετά εντυπωσιακή τούμπα! Πάντως, για να λέμε και την αλήθεια, ακόμα και κατά την πτώση της, παρέμεινε θεά!

Διαβάστε επίσης:

Kate Moss: αυτά είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

Τα 10 ωραιότερα γιορτινά εξώφυλλα περιοδικών μόδας

Ποια διάσημη είπε, «το τατουάζ μου αξίζει 1 εκατομμύριο λίρες και αν βρεθώ σε οικονομική ανάγκη θα το αφαιρέσω και το πουλήσω»