Hollywood report: δείτε τα χειρότερα χτενίσματα του 2012

Hollywood report: δείτε τα χειρότερα χτενίσματα του 2012

Κάποιες διάσημες δεν ασχολούνται με «τρίχες» κι αυτό δεν τους βγαίνει σε καλό.

Μπορεί οι αγαπημένοι μας αστέρες να έχουν πρόσβαση στους καλύτερους κομμωτές και ένα επιτελείο να φροντίζει την εμφάνισή τους, όμως κάποιοι από αυτούς είχαν πραγματικά χάλια χτένισμα. Από περίεργα κουρέματα και έντονες περούκες μέχρι κακοβαλμένα extension και μικρά κενά στο κεφάλι, τα διάσημα κορίτσια δεν έχουν άδικο να ασχολούνται με τρίχες.

Η Beyonce δε μας έχει συνηθίσει σε άσχημες εμφανίσεις. Παρ' όλ' αυτά την έχουμε δει αρκετές φορές με πιασμένο ψηλά κότσο που δεν είναι και το καλύτερό μας.

Τι ήταν να κουρευτεί η Miley Cyrus. Το αγορίστικο κούρεμά της έγινε μεσανατολικό καθώς για αρκετές εβδομάδες κυκλοφορούσε με καλυμμένο πρόσωπο, ενώ δε δίσταζε να κράξει ακόμα και στο λογαριασμό της στο twitter.

H Naomi Campbell μπορεί να είναι η γαζέλα της πασαρέλας, δεν παύει όμως να έχει ένα μεγάλο πρόβλημα με το μαλλί της που δείχνει να έχει κατέβει κάνοντάς τη, φαλακρό τοπ μόντελ.

Η Lindsay Lohan έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Από δικαστήριο σε δικαστήριο, το διάσημο κορίτσι δεν έχει προλάβει να επιμεληθεί την κόμη της που δείχνει σαν τον εφιάλτη του extension.

Koρίτσια ποτέ δεν είναι αργά για μία επίσκεψη στο κομμωτήριο της γειτονιάς σας, καλή σας επιτυχία!

Διαβάστε επίσης:

Lindsay Lohan: οι αμέτρητες εμφανίσεις της από τις περιπέτειές της στα αμερικάνικα δικαστήρια

Lindsay Lohan: και πάλι μπλεξίματα με την αστυνομία

Ποια διάσημη έπεσε θύμα απόπειρας πνιγμού;

Βγήκε το τρέιλερ παρωδία της Lindsay Lohan: Αγάπη μου αυτό δεν είναι Elizabeth Taylor, είναι Eliza-death!