Ποιος διάσημος «έφαγε πόρτα» λόγω της κακής του συμπεριφοράς στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής;

Ποιος διάσημος «έφαγε πόρτα» λόγω της κακής του συμπεριφοράς στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής;

Κι όμως, ο Βρετανός γόης είναι ανεπιθύμητος

Μπορεί οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες που υποδύεται, στη μεγάλη οθόνη, να είναι αγαπητοί σε εκατομμύρια ανθρώπους αλλά, σύμφωνα με τον οικοδεσπότη της τηλεοπτικής εκπομπής The Daily Show, Jon Stewart, ο Hugh Grant του «κάθεται στο λαιμό».

Ο τηλεπαρουσιαστής, μάλιστα, δήλωσε ότι ο Βρετανός σταρ δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στην εκπομπή του αφού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο πρωταγωνιστής του «Μια βραδιά στο Notting Hill» υπήρξε αγενέστατος με την ομάδα του show.

Ο Stewart, μιλώντας στο Montclair Film Festival του New Jersey είπε για τον Grant: «Λέει συνέχεια βλακείες, σε όλο τον κόσμο, και βασικά μου κάθεται στον λαιμό. Και στην εκπομπή μου έχει φιλοξενήσει και δικτάτορες», είπε. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε, ακόμα, ότι ο ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε όταν στο στούντιο της εκπομπής έπαιξαν ένα βίντεο της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, Did You Hear About The Morgans?. «Τι είναι αυτό το κλιπ; Είναι απαίσιο», φέρεται να είπε ο σταρ, με τον οικοδεσπότη να του απαντάει «Τότε, κάνε μία καλύτερη ταινία».

Διαβάστε ακόμα:
O Hugh Grant λατρεύει την Ελλάδα, αλλά σιχαίνεται τον ελληνικό καφέ
Ο Hugh Grant με άλλη κάνει το παιδί και με άλλη βγαίνει
Στο νοσοκομείο ο Hugh Grant