Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του Matt Damon

Γωγώ Φούντα
Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του Matt Damon

Γιατί ο διάσημος ηθοποιός κυκλοφορεί έτσι;

Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα βλέπατε τον Matt Damon με ξανθό ανέμελο μαλλάκι, ροζ πουκάμισα και παντελόνι καμπάνα; Κι όμως, οι πρόσφατες φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού μαρτυρούν μια τεράστια αλλαγή και δείχνουν έναν Matt που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί...

Πριν βιαστείτε να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα, σας πληροφορούμε ότι ο star του Hollywood δεν τρελάθηκε αλλά απλά μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής Behind the Candelabra. Η ταινία πραγματεύεται τη ζωή του διάσημου showman Liberace ο οποίος υπήρξε ο πιο επιτυχημένος entertainer παγκοσμίως, αλλά και τη σχέση του με τον κατά πολλά χρόνια νεότερό του, Scott Thorson με τον οποίο τελικά κατέληξαν στα δικαστήρια!

Τον ρόλο του Liberace έχει αναλάβει ο Michael Douglas ενώ ο Damon υποδύεται τον σύντροφό του. Ο ίδιος ο Matt δήλωσε σχετικά με την ταινία και τον ρόλο του: «Το φιλμ περιέχει πολλές γυμνές σκηνές αλλά πραγματικά ούτε εγώ ούτε ο Michael το λάβαμε υπόψη μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για ταινία που μπορεί να δει όλη η οικογένεια, αλλά όλες οι σκηνές είναι δοσμένες με γούστο και λεπτότητα».

Όσο για τις ομοφυλοφιλικές σκηνές που μοιράστηκε με τον διάσημο συμπρωταγωνιστή του, δήλωσε: «Τόσο εγώ όσο και ο Michael έχουμε πολλούς gay φίλους και γενικότερα είμαστε αρκετά εξοικειωμένοι με το συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για να είμαι ειλικρινής. Για παράδειγμα υπάρχει μία σκηνή στην οποία βγαίνω γυμνός από μία πισίνα, κατευθύνομαι προς τον Michael κάθομαι πάνω του και αρχίζω να τον φιλάω παθιασμένα»!

Εμείς με τη σειρά μας ανυπονούμε να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα για να θαυμάσουμε τους δύο star να... ερωτοτροπούν!

Διαβάστε επίσης:

Ποιος διάσημος άντρας υποστηρίζει πως ο Michael Douglas φιλάει υπέροχα;

Ποιος γοητευτικός σταρ έχει το πιο ενθουσιώδες μωρό του Hollywood ;

Michael Douglas-Matt Damon: Γίνονται ζευγάρι για την μεγάλη οθόνη