Demi Moore: Οι κόρες της τής έκοψαν (ξανά) την καλημέρα!

Demi Moore: Οι κόρες της τής έκοψαν (ξανά) την καλημέρα!

Η οικογένεια της σταρ δεν θέλει επαφές μαζί της

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News, η 24χρονη Rumer, η 21χρονη Scout και η 18χρονη Tallulah- κόρες της Demi Moore με τον πρώτο σύζυγό της, Bruce Willis, είναι αποφασισμένες να κόψουν κάθε επαφή με την μητέρα τους, μετά τα πρόσφατα γεγονότα με την αλλόκοτη συμπεριφορά της στην έκθεση Art Basel του Μαϊάμι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι κόρες Willis κόβουν τις επαφές με την μαμά τους αφού, λίγους μήνες πριν, και συγκεκριμένα μετά τον χωρισμό της από τον Ashton Kutcher, οι τρεις αδερφές είχαν σταματήσει να μιλάνε στην 50χρονη, εξαιτίας, πάλι, ακραίων συμπεριφορών, οι οποίες και την οδήγησαν σε κλινική αποτοξίνωσης. «Την απόφαση, ως μεγαλύτερη, την έχει πάρει η Rumer», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της 24χρονης στα Daily News, προσθέτοντας ότι, μόλις τα κορίτσια άρχισαν, ξανά, να νιώθουν κοντά στην μαμά τους, αυτή τα απομάκρυνε με τις extreme συνήθειές της.

«Τον Απρίλιο, και συγκεκριμένα τις μέρες που η (νυν) σύζυγος του Bruce, Emma (Heming), ετοιμαζόταν να γεννήσει, η Demi άρχισε να "το χάνει" ξανά», συμπλήρωσε η πηγή. «Ο Bruce πλέον κρατάει χαμηλούς τόνους και τα παιδιά του ήταν πολύ χαρούμενα με αυτό. Ένιωσαν ότι η Demi θα έπρεπε να κάνει το ίδιο, να μείνει περισσότερο στο σπίτι και να φέρεται σαν μητέρα. Η ίδια μπήκε στην κλινική αποτοξίνωσης, πράγμα για το οποίο οι κόρες της πάντα την πίεζαν. Αλλά μετά την Art Basel, την είδαν ξανά να φέρεται ακραία και να χορεύει πάνω σε τραπέζια».

Η ίδια πηγή συμπλήρωσε ότι η Rumer έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε ότι η μαμά της έβγαινε με τον συνομηλικό της, Vito Schnabel, με τον οποίο κινούνται στους ίδιους φιλικούς κύκλους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Schnabel ήταν αυτός που έληξε το (σύντομο) ειδύλλιό του με την Moore την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα:
H Demi Moore τα έφτιαξε με τον φίλο της κόρης της!
Bruce Willis: Απειλεί να αφήσει άφραγκες τις κόρες του αν δεν τα βρουν με την μητέρα τους
Demi Moore: Έπαθε νευρικό κλονισμό όταν είδε τα φιλιά του Ashton και της Mila