Dancing With The Stars: Δείτε όσα έγιναν στα παρασκήνια του χθεσινού live

Γωγώ Φούντα
Dancing With The Stars: Δείτε όσα έγιναν στα παρασκήνια του χθεσινού live

Λεπτομέρειες για όσα δεν έδειξε η κάμερα!

Ακόμη μία Κυριακή η Ελλάδα χόρεψε στους ρυθμούς του λαμπερού show Dancing With The Stars παρακολουθώντας τους αγαπημένους μας celebrities να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση στον... ήλιο και στην προκειμένη στο επόμενο live!

Το μενού είχε Βιεννέζικο Βαλς για τα κορίτσια και φλογερό Paso Doble για τα αγόρια με τον Γιάννη Αιβάζη να μην καταφέρνει να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και να αποχωρεί μαζί με την παρτενέρ του Ευτυχία Μαρκετάκη. Για ακόμη μία φορά η Ντορέττα Παπαδημητρίου τερμάτισε στην κορυφή συγκεντρώνοντας 40 βαθμούς, με δεύτερο τον Κώστα Κρομμύδα αλλά και τη Λάουρα Νάργες της οποίας η εμφάνιση έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μιας και εμφανίστηκε κυριολεκτικά αγνώριστη με το βαρύ μακιγιάζ και την περούκα εποχής. Δεν θα μπορούσε φυσικά να μη σχολιαστεί και η απουσία της αγαπημένης Βάσιας Τριφύλλη, η οποία δεν κατάφερε να δώσει το παρόν λόγω ίωσης. Ιδιαίτερη στιγμή του live ήταν η εμφάνιση στη σκηνή της Ευγενίας Μανωλίδου και της Νίνας Λοτσάρη, οι οποίες εντυπωσίασαν και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια έκλεψε για ακόμη μία φορά την παράσταση με την ομορφιά αλλά και το υπέροχο ρούχο της το οποίο μάλιστα είχε σχεδιάσει η ίδια!

Και ενώ έξω γίνονταν αυτά, στα παρασκήνια είχε στηθεί, όπως κάθε φορά άλλωστε ένα πάρτι, με τον Γιώργο Τσαλίκη να μη σταματά να πειράζει τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Πολλά πειράγματα δέχτηκε και η Λάουρα για την ομολογουμένως... αλλοιωμένη της εμφάνιση ενώ τα φωτογραφικά φλας δεν σταμάτησαν να απαθανατίζουν τους διάσημους διαγωνιζόμενους και τις guest του show σε χαλαρές και αστείες στιγμές.

Ραντεβού την επόμενη Κυριακή λοιπόν σε ένα άκρως εορταστικό Dancing With The Stars...

Διαβάστε επίσης:

Dancing with the Stars: 'Άγνωστες λεπτομέρειες από τα backstage του live της Κυριακής

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μεταμορφώνει τη Ζέτα σε μοιραία σταρ του '60

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης αναλύει το λαμπερό χτεσινοβραδινό στυλ της Ζέτας!