8 διάσημοι Έλληνες μας αποκαλύπτουν που θα ήθελαν να τους βρει το τέλος του Κόσμου!

Γωγώ Φούντα
8 διάσημοι Έλληνες μας αποκαλύπτουν που θα ήθελαν να τους βρει το τέλος του Κόσμου!

Εσείς έχετε σκεφτεί τι θα κάνατε;

Χριστούγεννα είναι ελάχιστες μέρες μακριά και αντί όλοι μας να ασχολούμαστε με δώρα και οικογενειακά τραπέζια ένα και μόνο θέμα απασχολεί το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της γης και δεν είναι άλλο από την επερχόμενη καταστροφή του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου, δηλαδή την Παρασκευή!

Αν υποθέσουμε ότι όλη αυτή η φημολογία είναι αληθινή και όχι απλά μία πρόβλεψη των Μάγιας, χωρίς φυσικά να θέλουμε σε καμία περίπτωση να προσβάλλουμε τον σοφό αυτό λαό, έχετε σκεφτεί ποιο θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε λίγο πριν το... τέλος; Εμείς λοιπόν, σε μία προσπάθεια να δούμε όλη αυτή την... λαίλαπα της καταστροφής με μία πιο χιουμοριστική ματιά, ρωτήσαμε 8 αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz ποια θα ήταν η τελευταία τους επιθυμία πριν την μεγάλη καταστροφή!

Η Έλενα Παπαβασιλείου και η Μαριάντα Πιερίδη θα επέλεγαν να δουν την οικογένειά τους και γενικότερα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως και η Ρένια Λουιζίδου η οποία θα ήθελε να είναι μαζί με τον γιο της ενώ ο Αργύρης Αγγέλου θα ήθελε η συντέλεια να τον βρει συντροφιά με τους φίλους του!

Από την άλλη, η αγαπημένη μας γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη θα ήθελε να κάνει ένα ξέφρενο πάρτι, και δη αποκριάτικο, ώστε να συνδυαστούν όλες οι γιορτές, ενώ η Τζένη Μπότση θα έτρωγε σε μία νύχτα όλα της τα χρήματα, σοφό θα λέγαμε! Τέλος, η Μπέτυ Μαγγίρα πολύ απλά δεν θέλει να δεχτεί ότι έρχεται το τέλος, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, έχει τόσα πράγματα να κάνει ακόμα και η Μαρία Μπεκατώρου θα πραγματοποιούσε ένα από τα όνειρά της που είναι να επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη!

Πάντως, έρθει ή όχι η καταστροφή φροντίστε καλού κακού την Πέμπτη το βράδυ να περάσετε καλά!

Διαβάστε ακόμη:

Κάτω τα χέρια από τη Βάνα!

Miranda Kerr- Orlando Bloom: έρχεται ο χωρισμός

Ποια star δήλωσε ότι έκοψε το sex λόγω εξάντλησης;