Ποιοι star κάνουν Χριστούγεννα στις παραλίες;

Γωγώ Φούντα
Ποιοι star κάνουν Χριστούγεννα στις παραλίες;

Άφησαν το κρύο του Βορά για πιο θερμούς προορισμούς...

Μπορεί εμείς να ξεπαγιάζουμε λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και το μεγαλύτερο μέρος του βορείου ημισφαιρίου να έχει ντυθεί στα λευκά, αλλά κάποιοι από τους μεγαλύτερους star της διεθνούς showbiz, απαρνήθηκαν τα χιονισμένα Χριστούγεννα, το τζάκι και το σκι στα πολυτελή χειμερινά θέρετρα και κατηφόρισαν νότια για παραλίες, ήλιο και καλοκαίρι.

Ο Αυστραλός Hugh Jackman είναι συνηθισμένος να κάνει Χριστούγεννα στις παραλίες μιας και κάθε χρόνο επιλέγει να επισκεφτεί την πατρίδα του με την οικογένειά του. Φυσικά δεν αφήνει ποτέ τις θαυμάστριες αλλά και τον φωτογραφικό φακό παραπονεμένους, μιας και φροντίζει να κάνει καθημερινά τις βουτιές του στις παραλίες του Σίδνει επιδεικνύοντας τους καλοσχηματισμένους του κοιλιακούς. Ακόμη μία Αυστραλή star που βρίσκεται στον ζεστό Νότο για τις γιορτές είναι και η Nicole Kidman την οποία συνέλαβε ο φακός να βολτάρει με το σύζυγός της Keith Urban και τις δύο τους κόρες αλλά και ο σέξι star του Twillight Kellan Lutz ο οποίος προτιμά τα πλατσουρίσματα στις παραλίες με τη φίλη του, από το χιόνι και το κρύο. Αν κρίνουμε από το θέαμα που παρουσιάζει, καλά κάνει!

Γιορτές με το μαγιό της, όχι ότι συνηθίζει να φοράει και περισσότερα, κάνει κάθε χρόνο και η Rihanna η οποία επισκέπτεται την οικογένειά της στα Barbados απ' όπου και κατάγεται. Φυσικά φροντίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανανεώνει το προφίλ της στο Twitter με νέες ημίγυμνες πόζες αλλά και μαγευτικά τοπία από τις εξωτικές νήσους.

Jennifer Aniston και Justin Theroux, είπαν να πρωτοτυπήσουν φέτος και γι' αυτό επέλεξαν το ζεστό κλίμα του Μεξικού. Το διάσημο ζεύγος σκοπεύει να κάνει πρωτοχρονιά στις παραλίες, σε μία προσπάθεια ανανέωσης και ξεκούρασης λίγο πριν τον πολυσυζητημένο γάμο του.

Διαβάστε επίσης:

Rihanna: Από το φτωχόσπιτο στα Barbados στην έπαυλη των 12εκ.δολαρίων στο L.A (photos)

Πέντε λόγοι που εξηγούν γιατί η Jennifer Aniston είναι έγκυος

Ποιο διάσημο άντρα θέλουν να φιλήσουν όλες οι γυναίκες;