Αυτές είναι οι πιο κακοντυμένες διάσημες του Hollywood για το 2012

Αυτές είναι οι πιο κακοντυμένες διάσημες του Hollywood για το 2012

Αύριο με το στυλίστα σας.

Μπορεί οι διάσημες κυρίες του Hollywood να έχουν μία σειρά από βοηθούς και αυλικούς που τις κανακεύουν και φροντίζουν να είναι όλα τέλεια, πολλές φορές όμως οι στυλίστες των διάσημων κοριτσιών δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους με αποτέλεσμα τις εμφανίσεις που βλέπετε στις οθόνες σας. Οι star γίνονται ρεζίλι φιγουράροντας στις λίστες με τις πιο κακοντυμένες και οι έμπιστοι βοηθοί τους ψάχνουν για δουλειά στο επόμενο διάσημο ανυποψίαστο θύμα. Για τη χρονιά που μας πέρασε οι κυρίες που ντύθηκαν χάλια και μάλιστα επαναλαμβανόμενα είναι οι παρακάτω:

H Lady Gaga έχει αλλάξει τόσες πολλές φορές στυλ, ρούχα, μαλλιά και πρόσφατα κιλά που ακόμα κι εμείς δυσκολευόμαστε να καταλήξουμε τι θέλει να πλασάρει. Από διαφάνειες και ολόκληρες κατασκευές, μέχρι μπούρκα και φόρεμα φτιαγμένο από κρέατα, η λαίδη είναι κακοντυμένη χωρίς δεύτερη συζήτηση.

Όσο και να αγαπάμε τη φωνή της Christina Aguilera και τα τραγούδια της γλυκήτατης Mariah Carey, δεν παύουν να έχουν χάσει τόσο την κορμοστασιά τους όσο και το στυλ τους. Προσπαθώντας να ισορροπήσουν σε ψηλοτάκουνα και αγνοώντας τα πολλά παραπανίσια τους κιλά στριμώχνονται σε πανάκριβες δημιουργίες δέκα νούμερα μικρότερες και ασφυκτιούν κάνοντάς μας να τις λυπόμαστε αντί να τις θαυμάζουμε. Κορίτσια από του χρόνου δίαιτα!

Η Nicki Minaj δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Το κορίτσι με τις αμέτρητες περούκες και τα ζουμερά οπίσθια έχει μετατρέψει τη σκηνή και τα red carpet events σε τσίρκο, φορώντας ό, τι της έρθει στο κεφάλι. Ολόσωμες φόρμες, διάφανα καλσόν, τη στολή της Κοκκινοσκουφίτσας και πολλά άλλα, τα έχουμε δει σε πρώτο πλάνο γι΄αυτό και κερδίζει επάξια τον τίτλο της κακοντυμένης.

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό!