Το ασανσέρ της ζυγαριάς: Αυτές είναι οι 10 πιο εντυπωσιακές μεταβολές βάρους των διασήμων γυναικών για το 2012

Το ασανσέρ της ζυγαριάς: Αυτές είναι οι 10 πιο εντυπωσιακές μεταβολές βάρους των διασήμων γυναικών για το 2012

Βάζουν βάρος και μετά το χάνουν και μετά το ξαναπαίρνουν. Ποιες διάσημες γυναίκες μας έκαναν να ασχολούμαστε με τα κιλά τους της χρονιά αυτή;

Βάρος. Ένα θέμα ευαίσθητο για πολύ κόσμο. Το 2012 για ακόμα μια χρονιά μας απασχόλησε έντονα καθώς αν θυμηθούμε τις φορές που δεν φάγαμε κάτι για μην μεγαλώσουν τα ψωμάκια μας, τις φορές που φάγαμε κάτι και ρίξαμε δάκρυ κορόμηλο γιατί σπάσαμε τη δίαιτα, τις φορές που είπαμε "Από Δευτέρα δίαιτα" καθώς και τις φορές που ζυγιστήκαμε μάλλον θα συνειδητοποιήσουμε ότι και μας έκοφτε και μας ένοιαζε αυτός ο καταραμένος αριθμός. Και επειδή, οι celebrity όπως έχουμε πει είναι κανονικοί άνθρωποι όπως εγώ και εσείς και όλοι μας, το 2012 αδυνάτισαν και πάχυναν, αλλά 10 γυναίκες σχολιάστηκαν περισσότερο από άλλους για τις μεταβολές του βάρους, όχι απαραίτητα θετικά ούτε βέβαια αρνητικά.

Δείτε την gallery με τις διάσημες γυναίκες και τις αλλαγές στο βάρος του και πάρτε κουράγιο για τη δική σας προσπάθεία ή παραδειγμαστείτε λίγο πριν αδειάσετε τις πιατέλες με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. Βέβαια στο σημείο, να δώσουμε και ένα κοινωνικό μήνυμα που σθεναρά στηρίζουμε και πιστεύουμε και προωθούμε. Το υπερβολικά αδύνατο είναι λάθος και επικίνδυνο όσο και το υπερβολικά παχουλό. Ένα υγιές σώμα μπορεί να είναι πανέμορφο ακόμα και θελκτικές καμπύλες και παχάκια. Σε άλλα λόγια δηλαδή, δείτε την gallery με τις διάσημες, αλλά μην μπείτε σε απαραίτητα σε περισυλλογή, αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι και μόνο αν είστε προσωπικά έτοιμες για δίαιτα τολμήστε τη, έχοντας την υγεία πάντα στο μυαλό σας και όχι την απότομη και υπερβολική και γρήγορη απώλεια βάρους. Τα κιλά είναι απλά ένα νούμερο και τίποτα άλλο. Αυτό να θυμάστε και θα ζείτε πιο χαρούμενες.

Διαβάστε περισσότερα:
Dietaholics... Η εξάρτηση του σήμερα
Απόλαυση και κιλά: Tips για να μην πάρετε βάρος στις γιορτές!