Ashton Kutcher προς Mila: «Είσαι χειρότερη από τη Demi»!

Ashton Kutcher προς Mila: «Είσαι χειρότερη από τη Demi»!

Τελικά η φρέσκια και πανέμορφη πρωταγωνίστρια παραείναι χύμα στην καθημερινότητά της

Πριν λίγο καιρό βγήκαν στη δημοσιότητα οι τελευταίες φωτογραφίες του hot ζευγαριού να βγάζουν το σκύλο βόλτα. Όλος ο πλανήτης έπαθε σοκ με την πραγματική εμφάνιση της πιο sexy γυναίκας στον κόσμο!

Θα επαναλάβουμε πως αν επρόκειτο για ένα κορίτσι που δεν κατείχε τέτοιο τίτλο θα το καταλαβαίναμε να μη δείχνει και στα καλύτερά της το πρωί, όμως στην προκειμένη περίπτωση παραπάει. Φυσικά μας δικαιώνει μιας και καταρρίπτει για μία ακόμη φορά τα στερεότυπα, αλλά μας κάνει να αναρωτιόμαστε.

Να πούμε και κάτι άλλο όμως. Η Mila, δεν ήταν πάντα έτσι... Έχει βάλει κάποια κιλά παραπάνω και έχει παραμελήσει εντελώς τον εαυτό της. Στους 8 μήνες της σχέσης της με τον Ashton την έχουμε δει να... ξεφτίζει. Βρήκε τον έρωτα, ίσως την αληθινή αγάπη και... επαναπαύτηκε. Μια φορά δεν την έχουμε δει περιποιημένη- ούτε καν στο πλευρό του. Και ναι, είναι πραγματικά υπέροχο να αισθάνεσαι τόσο ελεύθερος και άνετος με τον άνθρωπό σου που να μη σε απασχολούν λεπτομέρειες όπως η εμφάνιση.

Όταν όμως εκείνος έχει ερωτευτεί μαζί με τον εσωτερικό σου κόσμο και την εμφάνιση, λέγοντας πως του άρεσες για χρόνια... και επιπλέον αθλείται ολοένα και περισσότερο τον καιρό που είστε μαζί, δεν θα όφειλες να τον κρατάς... ικανοποιημένο; Ε, λοιπόν ακόμη και ο τυφλά ερωτευμένος Ashton, έσπασε! Μπορεί να μην το είπε ξεκάθαρα στην κοπέλα του πως έχει ξενερώσει, αλλά της έκανε ένα πανάκριβο, υπέροχο δώρο που κάθε γυναικα θα ήθελε, το οποίο ήταν η αιτία του πρώτου τους Ομηρικού καβγά!

Οι αναφορές της πιστωτικής του λένε πως για τις γιορτές ο Ashton αγόρασε ένα πλήρες πρόγραμμα make-over στο όνομα της Mila Kunis αξίας 250,000 δολαρίων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γυμναστήριο, αποτριχώσεις, μασάζ, καθαρισμό προσώπου και σώματος, θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας, οδοντίατρο, σύσφιξη, ακόμη και πλαστικό! Ό,τι θέλει το κορίτσι!

Η Mila όμως δεν πήρε την έκπληξη και τόσο ευχάριστα- πόσο μάλιστα όταν της έκανε την έκπληξη μπροστά σε φίλους. Έγινε μπουρλώτο και σχεδόν του έδωσε τελεσίγραφο:

«Αν θέλεις δίπλα σου μία ψεύτικη, πλαστική κούκλα- μπορούσες κάλλιστα να μείνεις με τη Demi»

Η απάντησή του; «Ε, λοιπόν είσαι χειρότερη από τη Demi»!

Tον Ashton δεν τον ενοχλεί καθόλου η φυσικότητα, η απλή εμφάνιση. Χωρίζοντας από την Moore ήταν απόλυτα προετοιμασμένος να μπει σε σχέση με μία κοπέλα της ηλικίας του, φυσιολογική που δεν δίνει τόσο εμμονική προσοχή στο θέμα εμφάνιση. Η Mila όμως όπως λένε πηγές έχει εκνευρίσει τον ηθοποιό με την αδιαφορία της, αρχικά προς τον εαυτό της, και κα' επέκταση προς εκείνον. Δεν του αρέσει καθόλου το πόσο έχει παραμελήσει τον εαυτό της και θεωρεί ότι δεν την απασχολεί και τόσο να είναι ικανοποιημένος.

Διαβάστε ακόμη:
Κορμιά γαζέλας: αυτά είναι τα πιο όμορφα σώματα της showbiz για το 2012

Tο απίστευτο γαμήλιο δώρο που έλαβε η Kate Winslet!

Παράδειγμα προς αποφυγή: αυτοί οι διάσημοι του Hollywood είναι πολύ κακά παιδιά