Ποια πασίγνωστη star και fashion icon είναι η πιτσιρίκα της φωτογραφίας;

Γωγώ Φούντα
Ποια πασίγνωστη star και fashion icon είναι η πιτσιρίκα της φωτογραφίας;

Από φτωχό κοριτσάκι, ζάμπλουτη star!

Σήμερα είναι μία από τις πιο διάσημες, πλούσιες και στιλάτες ηθοποιούς του Hollywood. Θεωρείται από πολλούς το απόλυτο fashion icon, ενώ έχει καθιερώσει τάσεις και έχει κάνει ουκ ολίγους σχεδιαστές φίρμες απλά και μόνο φορώντας τις δημιουργίες τους!

Ο λόγος φυσικά για την αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Sex & The CitY, Sarah Jessica Parker, της οποίας η ζωή δεν ήταν πάντα τόσο παραμυθένια και λαμπερή. Η ίδια μάλιστα, με αφορμή μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία που είδε το φως της δημοσιότητας, θυμήθηκε τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειάς της και τον αγώνα των δικών της για να την μεγαλώσουν. «Στο σχολείο, ήξερα ότι είμαι διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά. Εκείνα είχαν τη δυνατότητα να φέρνουν μαζί τους φαγητό ή να αγοράζουν ενώ εγώ έπρεπε να στηθώ στην ουρά για να παραλάβω το δωρεάν μεσημεριανό που μοίραζαν».

Σίγουρα είναι άκρως ειρωνικό όλο αυτό αν σκεφτεί κανείς ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Matthew Broderick, έχουν καταφέρει να φτιάξουν μία αμύθητη περιουσία. Καμιά φορά η τύχη αλλάζει προς το καλύτερο...

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τα πιο χαριτωμένα και τα πιο διάσημα μωρά της Νέας Υόρκης

Οι μύθοι του στυλ και πώς να τους καταργήσετε!

Από τη φτώχεια στα μεγαλεία: Ποιοι celebrities ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά;