Ποια διάσημη στάρλετ κακοποιήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν μικρή;

Ποια διάσημη στάρλετ κακοποιήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν μικρή;

Αποκαλύπτει τα παιδικά της τραύματα στο Cosmopolitan Φεβρουαρίου

Μόλις 24 ετών, χορεύτρια κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου παγκοσμίου φήμης και διακρίσεων- λέγεται ότι είναι η νέα Cameron Diaz.. Στις 14 Φεβρουαρίου βγαίνει στις αίθουσες η νέα της ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Josh Duhamel, Safe Haven. Η Julianne Hough βρίσκεται στο εξώφυλλο του Cosmopolitan Φεβρουαρίου και μιλά για το ρόλο που ενσαρκώνει, μια νεαρή γυναίκα που ξεφεύγει από μία κακοποιητική σχέση- βασισμένο σε ένα βιβλίο του Nicholas Sparks. Τι έχει κοινό όμως η νεαρή στάρλετ με τον ρόλο;

Η Julianne αποκαλύπτει ότι η κακοποίηση ξεκίνησε για αυτήν στην ηλικία των 10 ετών και συνεχίστηκε για πολλά χρόνια. Της πήρε σχεδόν μία δεκαετία, όπως λέει για να βρει το κουράγιο να μιλήσει και να ξεφύγει. Παρότι η ζωή της βρισκόταν συνεχώς υπό τους προβολείς της δημοσιότητας, εκείνη δεν κατάφερνε να αντισταθεί στον άνθρωπο που την κακοποιούσε. Η Juliane προέρχεται από μία οικογένεια Μορμόνων καλλιτεχνών. Στα 10 της οι γονείς της χώρισαν και παρότι ήταν το μικρότερο από τα 5 τους παιδιά την έστειλαν εσωτερική μαζί με τον αδερφό της Derek που φοιτούσε στη φημισμένη σχολή Καλών Τεχνών του Λονδίνου, Italia Conti Academy και μέσα σε λίγους μήνες κέρδισε μάι 5ετή υποτροφία.

Μπορεί να ήταν μόλις 10 ετών αλλά φαινόταν πολύ μεγαλύτερη, καθώς ήταν ανεπτυγμένη για την ηλικία της. Από τα 10 της έμαθε με σκληρότητα να σκύβει το κεφάλι και να δουλεύει μόνο για να πετυχαίνει στόχους. Ιδανικό θύμα μιας και η Μορμόνικη ανατροφή της επέβαλε στη γυναίκα να σκύβει το κεφάλι, όπως λέει. «Στα 18 ήθελα να γίνω επαγγελματίας χορεύτρια. Ήμουν στο Dancing With the Stars. Στα 19, θέλησα να γίνω τραγουδίστρια. Άμεσα κυκλοφόρησα τον πρώτο μου δίσκο. Είπα ότι μέχρι τα 22 μου ήθελα να είμαι σταρ του κινηματογράφου...»

Στα 24 της η Hough είναι το πιο επιτυχημένο παιδί μιας οικογένειας με παπούδες χορευτές, γονείς χορευτές και αδέλφια χορευτές. Τους έκανε όλους περήφανους, αλλά με τί κόστος. «Ήμουν 10 και έμοιαζα για 28, ήμουν πολύ αισθησιακή χορεύτρια-έτσι μου έλεγαν. Ένα επιφυλακτικό χαμόγελο αποπλάνησης έγινε η μάσκα μου που ποτέ δεν έβγαινε. Δεν ήμουν παρά ένα βασανισμένο παιδί που το ανάγκαζαν να φορά το σέξυ προσωπείο 'γιατί αυτό ήταν η δουλειά μου και η ζωή μου'. Η καρδιά μου όμως παρέμενε ίδια. Ήμουν αυτό το μικρό κοριτσάκι. Ήθελα πολλή αγάπη».

Με έναν ωκεανό να τη χωρίζει από τους γονείς της, πολλοί ενήλικες την εκμεταλλεύτηκαν. «Όσο ήμουν στο Λονδίνο, κακοποιήθηκα. Πνευματικά, σωματικά, με όλους τους τρόπους...Όλα χειροτέρευσαν όταν μπήκα στην εφηβεία. Όταν άρχισα να γίνομαι γυναίκα και έπαψα να είμαι μικρό κοριτσάκι. Δεν μπορώ ούτε να μιλήσω.... Δεν με άφηναν να φύγω από το Λονδίνο και να γυρίσω στην Αμερική. Με απείλησαν πως αν γυρίσω 3 πράγματα θα μου συνέβαιναν. Ένα: Θα κατέληγα ένα τίποτα. Δύο: Θα κατέληγα σε φαστφουντάδικο. Τρία: Θα φρόντιζαν να καταλήξω πόρνη. Κι εγώ φοβόμουν. Μέχρι που είδα μία παράσταση και κάτι έσπασε μέσα μου. Λέω... γ@μ@ το. Εγώ ξέρω ποια είμαι και δεν θέλω να γίνω αυτό που γίνομαι. Δύο μέρες μετά έφυγα και δεν ξαναγύρισα. Έχω μάθει να συγχωρώ όμως και δεν κρατάω κακία. Το παρελθόν είναι παρελθόν».

Οι αποκαλύψεις της πάντως υποδεικνύουν ένα διάσημο ζευγάρι χορευτών που εκπαίδευε τα παιδιά στην καταξιωμένη σχολή του Λονδίνου, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι εκείνη την περίοδο...

Εμείς ένα έχουμε να πούμε. Αφού τα κατάφερε και ξέφυγε πετυχαίνοντας τους στόχους της... μπράβο της!

Διαβάστε ακόμη:

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Γιατί έκαναν γιορτές χωριστά;

Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του David Hasselhof από το Baywatch

Ποιος star στα 52 του έχει αυτό το γυμνασμένο σώμα;