Αυτή είναι η sexy καλλονή που κατάφερε να κάνει τον Gerard Butler μονογαμικό (photos)

Αυτή είναι η sexy καλλονή που κατάφερε να κάνει τον Gerard Butler μονογαμικό (photos)

Ποια είναι η κυρία που του έκλεψε την καρδιά;

Ως γνωστόν, ο όμορφος ηθοποιός που έκανε τις γυναίκες να παραμιλάνε βλέποντάς τον να πρωταγωνιστεί στους 300 ως Λεωνίδας, ήταν ένας από τους πιο παιχνιδιάρηδες άντρες του Hollywood. O Butler άλλαζε τις γυναίκες πιο γρήγορα και από το πουκάμισό του και είχαμε καταλάβει ότι ο γαλανομάτης star ήταν ορκισμένος εργένης.


'Ελα όμως που πάντα βρίσκεται μία που μπορεί να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Το ίδιο συνέβη και στον μέχρι πρότινος γυναικά, ο οποίος τώρα ακούει Madalina και τρέχει. Λέγεται ότι ο ηθοποιός είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ. Η πανέμορφη καλλονή Madalina Ghenea του έχει κλέψει την καρδιά και κατάφερε να τον κάνει μονογαμικό. Οι συνήθειες του παρελθόντος έχουν κοπεί και ο Gerard πια είναι σωστός κύριος.

Ποια είναι όμως αυτή που του έκλεψε μυαλό και καρδιά;


Η Madalina είναι 24 μόλις χρόνων και κατάγεται από τη Ρουμανία. Είναι επαγγελματίας μοντέλο και αυτό μπορεί πολύ εύκολα να αποδειχτεί αν δείτε φωτογραφίες της. Το νεαρό μοντέλο διαθέτει θανατηφόρο κορμί και καμπύλες που θα ζήλευαν μέχρι και τα μοντέλα της Victoria Secret. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο μαζί και η σχέση τους ήδη μετράει 8 μήνες. Άντε να δούμε...

Δείτε στη gallery τη sexy φωτογράφηση του μοντέλου, καθώς και φωτογραφίες του ζευγαριού να ανταλλάσουν καυτά φιλιά.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια διάσημη μαμά ντύνει σα «μικρομέγαλο» την κόρη της;

Ακυρώθηκε ο γάμος της Jennifer Aniston;

H μελαγχολία της Khloe Kardashian για την εγκυμοσύνη της Kim