Kάτια Ζυγούλη: Αυτή είναι η ζωή της

Kάτια Ζυγούλη: Αυτή είναι η ζωή της

Μια γρήγορη ματιά στη ζωή του όμορφου μοντέλου

Με αφορμή τη χθεσινή γέννα της Κάτιας Ζυγούλη και τον ερχομό του τρίτου της παιδιού με τον Σάκη Ρουβά είπαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα και να γνωρίσουμε καλύτερα το πανέμορφο μοντέλο.


Που γεννήθηκε; Ποια η καριέρα της; Με ποια πρακτορεία συνεργάστηκε και σε ποιες καμπάνιες έλαβε μέρος; Ποιους τίτλους έχει κατακτήσει; Πως ξεκίνησε η σχέση της με το Σάκη Ρουβά και τι σχέση έχει με τα παιδιά της; Σε όλα αυτά, λοιπόν, θα δοθούν απαντήσεις παρακάτω.

Η Κάτια Ζυγούλη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Από μωρό ξεχώριζε, αφού ήταν πανέμορφη. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο από πολύ μικρή ηλικία. Ο πρώτος τίτλος που απέσπασε (Elite Model Look) ήταν το 1996, στο διαγωνισμό της Elite. Εκεί λοιπόν έγινε η μεγάλη αρχή. Το 1997, κατακτά τον τίτλο της πρώτης Playmate της Ελλάδας.
Αυτό και μόνο ήταν ικανό να εκτοξεύσει τις μετοχές της και να συμμετάσχει στις μεγαλύτερες καμπάνιες και στις περισσότερες επιδείξεις μόδας. Η Κάτια συνεργάστηκε με πολλά μεγάλα πρακτορεία, όπως: Storm Models, IMG Paris, PS Model Management and NEXT Model Management. Το 2003 και το 2004 αναδείχτηκε Μοντέλο της Χρονιάς από την ελληνική βιομηχανία της μόδας.

Το όμορφο μοντέλο έχει κατά καιρούς φιγουράρει στα καλύτερα ελληνικά και διεθνή περιοδικά, όπως: Harper's Bazaar, Madame Figaro, Marie Claire, Marie France, ANNA, France's Elégance, OTTO και Vogue. Επιπλέον, έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές καμπάνιες όπως: Longchamp, Un Deux Trois, Nivea, Pantene pro V, Folli Follie, ESCADA, PERSOL occhiali, LUNA lingerie, Tommy bahama, RIANI,και Whirlpool.


Εκτός όμως από τις πάμπολλες συμμετοχές της σε πασαρέλες και εξώφυλλα, η Κάτια δοκίμασε και τις υποκριτικές της ικανότητες, αφού είχε παίξει στην ταινία «Επικίνδυνες Μαγειρικές», με συμπρωταγωνιστές τους Γιώργο Χωραφά και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Πέραν από την καριέρα της, το ενδιαφέρον έχει τραβήξει και η προσωπική της ζωή. Η σχέση της με το Σάκη Ρουβά έχει πολυσυζητηθεί. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003, στα γυρίσματα διαφημιστικού γνωστής κινητής τηλεφωνίας. Λέγεται ότι ο Σάκης είχε εντυπωσιαστεί τόσο πολύ από το μοντέλο, που του ζήτησε να βγουν αμέσως για φαγητό. Μετά από καιρό κατέληξαν ζευγάρι, αν και αρχικά το έκρυβαν από τους δημοσιογράφους. Το Νοέμβριο του 2008, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Αναστασία, ενώ τον Οκτώβριο του 2011 ο γιος τους Αλέξανδρος. Χθες, η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού. Η Ζυγούλη λάμπει ολόκληρη κάθε φορά που μιλάει για τα παιδιά της. Έχει αφοσιωθεί σε αυτά και έχει γίνει πρότυπο σωστής μητέρας.

Να τους ευχηθούμε να τους ζήσει και με το καλό το επόμενο!

Διαβάστε ακόμα:

Ποια διάσημη μαμά ντύνει σα «μικρομέγαλο» την κόρη της;

Ποιος star στα 52 του έχει αυτό το γυμνασμένο σώμα;

Aπίστευτο: Η Katie Holmes είναι ζευγάρι με τον Jake Gyllenhaal;