Ποια star αναγκάστηκε να επιστρέψει το μονόπετρό της πίσω, καθώς ο πρώην της δεν το ξεχρέωσε ποτέ;

Ποια star αναγκάστηκε να επιστρέψει το μονόπετρό της πίσω, καθώς ο πρώην της δεν το ξεχρέωσε ποτέ;

Kαι έγινε ρεζίλι στο κοσμηματοπωλείο;

Καμιά φορά και οι διάσημοι έχουν τις στιγμές ντροπής τους. Μια τέτοια πέρασε και η διάσημη star Κatie Price ή αλλιώς Jordan. Τι συνέβη; Η Κatie λέγεται ότι είχε δεχτεί από τον τότε σύντροφό της Leandro Penna, ένα πανάκριβο ροζ μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς, ως δαχτυλίδι αρραβώνων τους. Ο ανοιχτοχέρης Leandro τον περασμένο Μάρτιο είχε προτείνει στη hot star να πάει και να διαλέξει στο κοσμηματοπωλείο όποιο δαχτυλίδι εκείνη επιθυμούσε. Έτσι κι έγινε! Μπορεί τελικά το ζευγάρι να χώρισε τον Οκτώβριο, όμως η Katie δεν αποχωριζόταν το δαχτυλιδάκι, μιας και ήταν ένα κόσμημα αξιοζήλευτο.


Και εκεί που η Katie πίστευε ότι παρόλο που η σχέση διαλύθηκε, της είχε μείνει τουλάχιστον το μονόπετρο, την καλούν από το κοσμηματοπωλείο και την ενημερώνουν ότι πρέπει να επιστρέψει η ίδια το μονόπετρο πίσω, αφού είναι ακόμα απλήρωτο. Η Katie κοκκίνισε από ντροπή και φυσικά μη μπορώντας και εκείνη να το ξεχρεώσει, το επέστρεψε.


Φυσικά το γεγονός αυτό δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από φίλους και γνωστούς της στο twitter. Έτσι, λοιπόν, η Katie σα σωστή... «κυρία» (!) έκανε δημοσίως ξεφτίλα τον πρώην αγαπητικό της σχολιάζοντας ότι δε φέρθηκε καθόλου σωστά. Στην αντίπερα όχθη, ο Leandro ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν θα αγόραζε μονόπετρο στην Katie και τόνισε ότι μόνη της το παρήγγειλε χωρίς αυτός να γνωρίζει τίποτα. Μάλιστα δήλωσε ότι το μονόπετρο όσο καιρό ήταν μαζί με την Katie δεν το είχε παραλάβει από το κοσμηματοπωλείο.


Όπως και να έχει ένα είναι το μόνο σίγουρο, ότι η Jordan σίγουρα έγινε κόκκινη σαν παντζάρι τη στιγμή που το επέστρεφε. Τι να πεις!

Διαβάστε ακόμα:

Σα να παραφούσκωσαν! Ποιες stars έχουν κάνει αποτυχημένες επεμβάσεις στα χείλη τους; (photos)

Αυτές είναι οι σαραντάρες κορμάρες του Hollywood

Δείτε σε ποιο rock star ανήκουν αυτά τα παραμορφωμένα δάχτυλα ποδιών;