Δείτε σπάνιες γυμνές φωτογραφίες της κυρίας Sarkozy!

Δείτε σπάνιες γυμνές φωτογραφίες της κυρίας Sarkozy!

H Carla Bruni ουδέποτε φοβήθηκε να ... ξεγυμνωθεί

Δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες της σήμερα κας Sarkozy, Carla Bruni - που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. οι περισσότερες όταν η Carla ήταν 22-28 ετών με απόγειο τα 26 της χρόνια όπου ως σύντροφος του Mick Jagger και μοντέλο ήταν στο απόγειο της καριέρας της.

Άλλη μια φωτογραφία της δημοπρατήθηκε την περασμένη χρονιά, συγκεντρώνοντας 60.000 λίρες, ενώ ένα γυμνό σκίτσο της συζύγου του Γάλλου Προέδρου θα πουλήθηκε στο Παρίσι στα πλαίσια μιας έκθεσης με τίτλο "Pin-Up". Μια ολόσωμη και... ολόγυμνη φωτογραφία της συζύγου του Nicolas Sarkozy, που τραβήχτηκε πριν από 25 χρόνια, είναι εκείνη που έχει κάνει το μεγαλύτερο πάταγο. Η ασπρόμαυρη κεντρική φωτογραφία, που τραβήχτηκε το 1993, όταν η Bruni εργαζόταν ως μοντέλο, από τον φωτογράφο Michel Comte και εικάζεται ότι είναι εμπνευσμένο από τους πίνακες του Γάλλου νεοιμπρεσιονιστή Georges Seurat. Συμπεριλήφθηκε, μάλιστα, σε λεύκωμα φωτογραφιών των διάσημων φωτογράφων Helmut Newton, Herb Ritts, Richard Avedon και Leni Riefenstahl. Στο ίδιο λεύκωμα έχουν περιληφθεί φωτογραφίες και άλλων γνωστών μοντέλων, όπως της Kate Moss και της Naomi Campbell.

Όσο για τον Πρόεδρο; Ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες της συζύγου του, γιατί αν και είναι γυμνές είναι πολύ καλαίσθητες, αφού η Κάρλα ήταν και παραμένει μια πολύ ωραία γυναίκα!

Διαβάστε ακόμη:

Kim Kardashian-Kanye West: Θα ηχογραφήσουν τραγούδι για το αγέννητο παιδί τους!

To 2013 μπήκε ανταγωνιστικά: Ποιο celebrity ζευγάρι θα προλάβει να παντρευτεί πρώτο;

Anjelica Huston: Η απίστευτη μετάλλαξη της πάλαι ποτέ «θεάς» από το botox και τις πλαστικες (φωτος)