Ποια superstar της ποπ δεν έχει καμία σχέση με τη λαμπερή εικόνα που μας παρουσιάζουν τα media;

Ποια superstar της ποπ δεν έχει καμία σχέση με τη λαμπερή εικόνα που μας παρουσιάζουν τα media;

Γιατί στον κόσμο του Hollywood επικρατεί το φαίνεσθαι

Hollywood. Ένας άλλος κόσμος από όλον τον υπόλοιπο πάνω στη Γη. Οι stars πρέπει πάντα να είναι σε όλα τους άψογοι. Διατροφές, personal trainers, ενδυματολόγοι, μακιγιέζ. Και τι δεν πληρώνουν οι διάσημοι αστέρες για να εμφανίζονται λαμπεροί. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν κατά καιρούς παραδεχτεί ότι είναι εθισμένοι στις πλαστικές. Είναι γεγονός, όταν ξεκινήσουν, μετά δεν υπάρχει επιστροφή.


Ο πλανήτης Hollywood, λοιπόν, είναι γεμάτος ματαιοδοξία. Λίγες star τολμούν να βγουν χαλαρές έξω και να μην τις ενδιαφέρει αν τα φωτογραφικά φλας τις απαθανατίσουν αμακιγιάριστες και casual ντυμένες. Μία από αυτές είναι και η Katy Perry, η οποία εμφανίστηκε πιο cool από ποτέ στις πρωτοχρονιάτικες διακοπές της στη Hawaii, παρέα με το σύντροφό της John Mayer. Η Katy ομολογουμένως δεν έχει καμία σχέση με τη λαμπερή star που μας παρουσιάζουν τα μέσα. Το σώμα της δεν είναι όπως το παρουσιάζουν στα εξώφυλλα των περιοδικών, χωρίς κανένα απολύτως ψεγάδι. Είναι μια φυσιολογική γυναίκα σαν όλες μας, με τα πιασιματάκια της.


Βλέποντας φωτογραφίες σαν αυτές, από τη μια χαιρόμαστε που υπάρχουν celebrities, οι οποίες δεν είναι εθισμένες στη γυμναστική και στις πλαστικές επεμβάσεις και από την άλλη θυμώνουμε με τα social media, τα οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο να τις πλασάρουν ως θεές, δίνοντας λανθασμένα πρότυπα στα νέα κορίτσια.


Όλες γυναίκες είμαστε και έχουμε ελαττώματα! Δεχτείτε τον εαυτό σας, όπως το κάνει και η ακομπλεξάριστη Katy Perry. Eύγε!

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο διάσημο hot ζευγάρι κάνει το μεγάλο βήμα, μετά από μόλις 4 μήνες σχέσης;

Ποιος ανάγκασε την Katy Perry να κρυφτεί κάτω από τραπέζι εστιατορίου;

Rihanna- Katy Perry: το ιστορικό μίας φιλίας που κατέληξε σε μαλλιοτράβηγμα