Aποκάλυψη: Η Angelina Jolie ήταν ερωτευμένη με τον Colin Farrell αλλά έφαγε πόρτα και βολεύτηκε με τον Pitt

Γωγώ Φούντα
Aποκάλυψη: Η Angelina Jolie ήταν ερωτευμένη με τον Colin Farrell αλλά έφαγε πόρτα και βολεύτηκε με τον Pitt

Μία είδηση σοκ που θα προκαλέσει... τσουνάμι αντιδράσεων!!!

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι η Angelina Jolie θα ποθούσε σαν κολασμένη έναν άντρα αλλά θα... έτρωγε χυλόπιτα; Θα μπορούσατε επίσης να φανταστείτε, ότι ο Brad Pitt θα αποτελούσε λύση ανάγκης για την star και πολύ απλά θα έπαιζε τον ρόλο της παρηγορήτρας;

Κι όμως, μία νέα ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας η οποία αν αληθεύει, θα συνταράξει τα ήρεμα(;) νερά της showbiz! Η Angelina λοιπόν, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τεράστιας αποτυχίας(!) Alexander, όπου ως γνωστόν συμπρωταγωνιστούσε με το κακό παιδί του Hollywood Colin Farrell, ήταν... τρελά ερωτευμένη μαζί του!

Ήταν μάλιστα τέτοιος ο πόθος της για τον διάσημο γόη, που δεν μπορούσε να κρύψει τα συναισθήματά της όση προσπάθεια κι αν έκανε! Ο Farrell από την πλευρά του, δεν της έδινε καμία απολύτως σημασία, σύμφωνα με τις φήμες πάντα, και μάλιστα δεν έχανε ευκαιρία να φλερτάρει με όλο το γυναικείο πληθυσμό του καστ εκτός από την Jolie!

Είδε κι απόειδε η Angie, μάζεψε τα κομμάτια της και προχώρησε στην επόμενη ταινία της, το Mr & Mrs Smith, όπου έμελλε να είναι και μοιραία μιας και γνώρισε τον Brad Pitt! Δυστυχώς όμως για τον Brad, ο οποίος ως γνωστόν διέλυσε το γάμο του με την Jennifer Aniston για χάρη της, η καρδούλα της Angelina δεν σκίρτησε ποτέ για εκείνον τόσο δυνατά όσο για τον Farrell!

Aν τελικά η ιστορία αυτή αποδειχθεί αληθινή, κάτι μας λέει ότι οι Bradgelina θα πάψουν να είναι τόσο ευτυχισμένοι!

Διαβάστε επίσης:

To 2013 μπήκε ανταγωνιστικά: Ποιο celebrity ζευγάρι θα προλάβει να παντρευτεί πρώτο;

Οι διάσημες αντροχωρίστρες του Hollywood

Bradgelina: «Νοίκιασαν» 12 νταντάδες για τις ημέρες των διακοπών τους!