Bradley Cooper: «Ποιος άντρας δεν θα ήθελε μία σχέση που θα κρατήσει για πάντα;»

Bradley Cooper: «Ποιος άντρας δεν θα ήθελε μία σχέση που θα κρατήσει για πάντα;»

Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό του από την Zoe Saldana, ο γοητευτικός σταρ δηλώνει την επιθυμία του για μία σχέση ζωής

Έχει κερδίσει τον τίτλο του πιο Σέξι Άντρα του κόσμου, για το 2011, είναι ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς του Hollywood και είχε σχέσεις με μερικές από τις ομορφότερες stars. Ο λόγος για τον Bradley Cooper, ο οποίος μερικές μόλις μέρες μετά τον χωρισμό του από την Zoe Saldana εκμυστηρεύτηκε στην DailyMail, ότι η μεγαλύτερη επιθυμία του είναι να βρει τον έρωτα που θα κρατήσει για πάντα και να δημιουργήσει μία «παραδοσιακή οικογένεια».

Ο 38χρονος παραδέχτηκε ότι, κατά βάθος, είναι ρομαντικός και εξήγησε ότι επιθυμεί να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών και των παππούδων του και να περάσει, όλη την υπόλοιπη ζωή του, με την γυναίκα των ονείρων του.

«Θα έλεγα ότι είμαι σίγουρα ρομαντικός. Πιστεύω ότι, κατά βάθος, οι περισσότεροι άντρες είναι. Κοιτάω τους γονείς μου, που είναι παντρεμένοι και ευτυχείς από το 1963, και τους παππούδες μου που είναι στην ίδια κατάσταση. Ποιος άντρας δεν θα το ήθελε αυτό;», είπε ο Cooper και συνέχισε: «Πιστεύω ότι η σκέψη ενόα παραδοσιακού, οικογενειακού σπιτικού είναι υπέροχη. Οι οικογενειακοί ρόλοι μπορεί να ανήκουν στο παρελθόν, αλλά πιστεύω ότι εξακολουθούν να έχουν κάτι πολύ ρομαντικό».

Διαβάστε ακόμα:
Bradley Cooper-Zoe Saldana: Χώρισε οριστικά το διάσημο ζευγάρι;
Τι κοιτάς εκεί Bradley Cooper;
Ο πρωταγωνιστής του Hangover αποκαλύπτει τον λόγο που έκοψε το ποτό