Ποια κριτής δεν θα είναι στην επόμενη σεζόν του X Factor;

Ποια κριτής δεν θα είναι στην επόμενη σεζόν του X Factor;

Μετά τον LA Reid άλλη μια θέση αδειάζει στην κριτική επιτροπή.

Μεγάλο παρασκήνιο διαδραματίζεται στο αμερικανικό X Factor, καθώς στην επόμενη σεζόν δύο πρόσωπα στην κριτική επιτροπή θα αντικατασταθούν. Μετά, λοιπόν, τον LA Reid που ανακοινώθηκε πριν ένα μήνα πως δεν θα συνεχίσει στην επόμενη σεζόν, ήρθε η ώρα και για την Britney Spears να εγκαταλείψει το διάσημο show αναζήτησης ταλέντων.

Φήμες θέλουν την Britney να παραιτείται (μετά από μια μόλις σεζόν και έχοντας εισπράξει 15 εκατομμύρια δολάρια) για να αφοσιωθεί στη μουσική της και στη δημιουργία του όγδοου album της με την πολύτιμη βοήθεια των Will.i.am και Hit-Boy, σημειώνοντας μάλιστα πως στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη περιοδεία.

Από την άλλη, όμως, φαίνεται πως ο Simon Cowell, δημιουργός και κριτής του show, δεν ήθελε να συνεχίσει η Britney Spears στην κριτική επιτροπή. Η βασίλισσα της pop των εφηβικών μας χρόνων το έμαθε και αποχώρησε.

Όσο για το τι ακριβώς συμβαίνει, η αλήθεια μάλλον βρίσκεται κάπου στη μέση με την Britney εν τέλει να βγαίνει κερδισμένη τόσο σε χρήματα όσο και σε γόητρο.

Διαβάστε επίσης:

Britney Spears: Στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για την μάχη της με τους εθισμούς

Πόση είναι η περιουσία της Britney Spears;

Πόσο θα πληρωθεί η Beyoncé για τη νέα της συνεργασία με την Pepsi;