Ποια είναι η νέα μεγάλη κόντρα του Hollywood;

Ποια είναι η νέα μεγάλη κόντρα του Hollywood;

Αυτές οι κυρίες κοντεύουν να μαλλιοτραβηχτούν κυριολεκτικά.

Αυτή η κόντρα όχι μόνο δε λέει να κοπάσει αλλά όσο πάει γίνεται και χειρότερη. Όλα ξεκίνησαν το 2009 όταν η Kelly Osbourne αποκάλεσε τη Lady Gaga, butterface, μία λέξη που στην αμερικάνικη αργκό σημαίνει κοπέλα με πολύ ωραίο σώμα αλλά χάλια πρόσωπο. Η συνέχεια δόθηκε στα περυσινά βραβεία Grammy όπου η Kelly κατηγόρησε τη Gagaloo πως είναι ασεβής γιατί δεν περπάτησε στο κόκκινο χαλί, ενώ φέτος το Σεπτέμβρη όχι μόνο την είπε έγκυο λόγω των παραπανίσιων της κιλών, αλλά δήλωσε και σε συνέντευξή της πως οι θαυμαστές της Lady είναι οι χειρότεροι. Τι ήθελε να ξεκινήσει αυτήν την κόντρα;

Τα πήρε στο κρανίο η Lady Gaga και απάντησε στην πρώην παχουλή περσόνα με μία ανοιχτή επιστολή στην ιστοσελίδα της littlemonsters.com η οποία και αποτελεί όχι μόνο δριμύ κατηγορώ αλλά και ολόκληρη ανάλυση των πιστεύω της λαίδης σχετικά με τα δικαιώματα των ανθρώπων και την κριτική που ασκείται σε όλους μας γύρω από την εμφάνισή μας.

«Αγαπητή Kelly, εγώ και η μητέρα μου Cynthia θα θέλαμε να απαντήσουμε στις κατηγορίες σου. Καθημερινά μέσα από τη μουσική μου και τον τρόπο που ζω επιλέγω να προωθώ τη θετική σκέψη, την ευγένεια και την καλοσύνη ανάμεσα στην κοινότητα των θαυμαστών μου.
Τους ενθαρρύνω να αγνοούν την κριτική, να γνωρίζουν τι αξίζουν και να αντιστέκονται σε όσους προσπαθούν να τους κακοποιήσουν. Το ξέρω πως θεωρούμαι ατίθασο νιάτο, αλλά στην πραγματικότητα είμαι μία γυναίκα που ενδιαφέρεται πολύ βαθιά για την ανθρωπότητα. Έχω εμπάθεια μαζί σου γιατί έχεις διαλέξει έναν πολύ διαφορετικό δρόμο. Η δουλειά σου στο E! με την εκπομπή Fashion Police βασίζεται στην κριτική και στο να βαθμολογείς την ομορφιά στρέφοντας τον έναν ενάντια στον άλλο. Δημιουργείς αρνητισμό, γελάς με τις ατέλειες των άλλων και αντιμετωπίζεις τους άλλους διάσημους σαν να είναι ζώα. Έχεις ξεχάσει τι πέρασες εσύ; Όταν άκουγα να μιλούν με άσχημα λόγια για σένα στενοχωριόμουν πολύ, καθώς με έχουν κακοποιήσει και εμένα ψυχολογικά. Γιατί δεν επιλέγεις να βοηθήσεις τους άλλους αντί να κριτικάρεις; Σε προκαλώ να αναλάβεις την ευθύνη σου για το παράδειγμα που δίνεις καθώς είσαι διάσημη και πολλοί θα σε μιμηθούν.
Δε μπορώ να ελέγξω τους θαυμαστές μου, αλλά τους αποθαρρύνω από πράξεις βίας και αρνητισμού γιατί αυτό είναι κακό και στενοχωριέμαι εάν πληγώθηκες. Παρ΄όλα αυτά μπορούμε να δείξουμε όλο σεβασμό και αγάπη στα social media καθώς με αυτόν τον τρόπο δίνουμε το καλό παράδειγμα. Εύχομαι να σου φερθούν με την καλοσύνη και το σεβασμό που σου αξίζει».

Με αυτήν την επιστολή απάντησε η Lady Gaga στη σκληρή κριτική της Kelly και ήρθε η σειρά της μάνα της Κelly, Sharon Osbourne, να απαντήσει αυτή τη φορά μέσω του facebook,κατηγορώντας τη λαίδη πως είναι υποκρίτρια και προσπαθεί μαζί με τους 32 εκατομμύρια θαυμαστές της να κακοποιήσουν ψυχολογικά την κόρη της. «Είσαι τόσο απεγνωσμένη που μετέτρεψες αυτήν την κόντρα σε δημόσιο διάλογο ενώ θα μπορούσες απλά να σταματήσεις τις απειλές κατά της κόρης μου από τους θαυμαστές σου με μία σου κουβέντα», θα πει η μάνα Osbourne και κάτι μας λέει πως θα έχουμε και συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι πιο κακοντυμένες διάσημες του Hollywood για το 2012

H Lady Gaga αγόρασε τη ντουλάπα του Michael Jackson

Versace: Θα σχεδιάσει τα νέα κοστούμια της Lady GaGa;