Ποιος σταρ του Hollywood έκανε σεξ στα 11 και ξεκίνησε τη χρήση ηρωίνης στα 16;

Ποιος σταρ του Hollywood έκανε σεξ στα 11 και ξεκίνησε τη χρήση ηρωίνης στα 16;

Eνώ δήλωσε και μέλος συμμορίας!

Ο 44χρονος αστέρας του κινηματογράφου είναι ένα παιδί που βίωσε τη διασημότητα από νωρίς στην δεκαετία του '80 και του '90. Με μεγάλες επιτυχίες σε ταινίες που όλοι λατρέψαμε μικροί, συνέχισε σε εφηβικά stories και αργότερα σε ταινίες δράσεις και βίας.

Ένας από τους πιο περιζήτητους γόηδες της Αμερικής, που ως άλλος Charlie Sheen συνεχίζει τον έκλυτο βίο που επέλεξε από παιδί και καθόλου δεν ντρέπεται γι αυτό. O Josh Brolin, λοιπόν, είχε συλληφθεί μεθυσμένος την Πρωτοχρονιά όμως δεν πτοείται. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στα πλάισια της προώθησης της νέας του ταινίας δράσης Gangster Squad, δήλωσε στο περιοδικό Men’s Journal που τον φιλοξενεί στο εξώφυλλο:

«Σεξ έκανα πρώτη φορά στα 11, με ένα κορίτσι που το έλεγαν Greta. Όσο μεγάλωνα γινόμουν μεγάλος μπ*χτης με αποτέλεσμα να με φοβούνται...» και συνεχίζει παραδεχόμενος «Ήμουν το τελευταίο μέλος συμμορίας που έμπλεξε με ηρωίνη- την κάπνιζα- και το πρώτο που ξέμπλεξε. Το έκανα στα 16 με 17 όταν γύριζα το Goonies, αλλά μου άρεσε να δουλεύω και να μαθαίνω οπότε δεν με βόλευε και πολύ αυτό το ναρκωτικό. Έκλεβα ραδιόφωνα αυτοκινήτου με κρεμάστρα ρούχων. Ήμουν αστέρι σ΄αυτό. Έχω κλέψει πάρα πολλά. Ακόμη μπορώ να το κάνω. Τα πουλούσα για να αγοράσω drums και νακρωτικά. Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω»!

Φυσικά οι αποκαλύψεις δεν τελειώνουν εδώ:

Πρώτη φορά συνελήφθη στα 19 του όταν η αστυνομία έσπαυσε να λύσει ένα καυγά και εκείνος απλά άρχισε να χτυπά τους αστυνομικούς. Τον έσπασαν στο ξύλο και ξύπνησε στη φυλακή. Χάλασε όλα τα χρήματά του σε δικηγόρους αλλά δεν τη γλίτωσε. Δεν πέρασε μεγάλο διάστημα πίσω από τα σίδερα αλλά ήταν αρκετό. Τελευταίο μεγάλο γεγονός, το τρακάρισμά του το 2006. Γυρίζοντας το No Country for Old Men αποφάσισε να καρφωθεί με την Ducatti του σε ένα αυτοκίνητο, μπαίνοντας σχεδόν ολόκληρος σε γύψο. Η γυναίκα του θε'ωρησε ότι το έκανε ασυναίσθητα μεν -αλλά με αυτοκαταστροφικές τάσεις δε. Έλεγε ψέμματα στους παραγωγούς ότι είναι γερός για να μη χάσει το ρόλο. Τώρα που το ξανασκέφτεται δεν του φαίνεται και απίθανο όπως λέει, να το έκανε όλο επίτηδες...

Διαβάστε ακόμη:

Χρυσές Σφαίρες 2013: H Jodie Foster παραδέχεται δημόσια πως είναι gay! (Βίντεο)

Δείτε σπάνιες γυμνές φωτογραφίες της κυρίας Sarkozy!