Goldie Hawn: δείτε τη δραματική παραμόρφωση του πρώην γελαστού κοριτσιού του Hollywood

Goldie Hawn: δείτε τη δραματική παραμόρφωση του πρώην γελαστού κοριτσιού του Hollywood

Από πολλά υποσχόμενη λολίτα σε κακή εκδοχή του εαυτού της.

Η Goldie Hawn είναι το κορίτσι που εμφανίστηκε τη δεκαετία του '60 και βαδίζοντας στα χνάρια της Twiggy μας έπεισε όλους πως εκτός από πολύ όμορφη, με τεράστια ματιά και χρυσά μαλλιά, είναι και αρκετά αφελής. Εάν σε αυτό προσθέσετε το υποκριτικό της ταλέντο που σαν άλλη καρατερίστα βάσισε στην τσαχπινιά και το νάζι, τότε έχετε ίσως την πιο έξυπνη χαζή του Hollywood.

Ανά τις δεκαετίες το look της άλλαξε, το κοντό της μαλλί μάκρυνε σε άγρια χαίτη και το πρόσωπό της παραμορφώθηκε όσο λίγα. Μπορεί η κόρη της Kate Hudson να εξελισσόταν σε ένα αιθέριο πλάσμα, με υπέροχο σώμα και χιούμορ κληροδότημα κατευθείαν από τη μαμά της, η ίδια τσίτωνε, αντάλλασε το χαμόγελό της με αυτό του joker και μεταμορφωνόταν από πλαστική barbie στο μυαλό, σε κακή φουσκωμένη κούκλα με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά και μπόλικη απόγνωση στο βλέμμα.

Σα να μην έφταναν αυτά, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά το ξαφνικό διαζύγιό τους, ο πρώην σύζυγός της παίρνει την εκδίκησή του γράφοντας ένα βιβλίο στο οποίο υποστηρίζει ότι η ηθοποιός έκανε στο παρελθόν υπερβολική χρήση κοκαΐνης, ενώ υπήρξε άπιστη.

Ας ελπίσουμε πως έχει αφήσει τους δαίμονες του παρελθόντος, καθώς για εμάς θα είναι πάντα το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Hollywood.