H Laetitia Casta πρωταγωνίστρια σε σαδομαζοχιστική σχέση!

H Laetitia Casta πρωταγωνίστρια σε σαδομαζοχιστική σχέση!

«Είναι πολλά τα λεφτά για μία πόρνη»

Δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς το σκάνδαλο του 2005 όταν ο Γαλλοεβραίος τραπεζίτης Édouard Stern και κολλητός φίλος του Γάλλου Προέδρου Sarkozy, βρέθηκε δολοφονημένος από την ερωμένη του, Cécile Brossard.

To κοινό βέβαια, είχε ασχοληθεί περισσότερο με τη σαδομαζοχιστική σχέση του ζευγαριού παρά με το θάνατο του πανίσχυρου και δήθεν ευυπόληπτου τραπεζίτη, αυτόν καθεαυτόν. Τα τελευταία του λόγια στο penthouse στη Γενεύη πριν τον πυροβολήσει η ερωμένη του, ήταν: «Είναι πολλά τα λεφτά για μια πόρνη».

Η πληγωμένη και τρελή από πάθος Brossard καταδικάστηκε το 2009 σε κάθειρξη οκτώ ετών, αφού το ελβετικό δικαστήριο της αναγνώρισε κάποια ελαφρυντικά για όλα αυτά που είχε περάσει από τον βάρβαρο βασανιστή της. Η ιστορία που συγκλόνισε την Ευρώπη, αποτέλεσε έμπνευση για ένα βιβλίο, που κυκλοφόρησε με τον τίτλο Severe από το σύγχρονο ρεαλιστή Γάλλο συγγραφέα Rezis Zofre.

To βιβλίο με τη σειρά του έγινε ταινία με τίτλο Une Histoire d' Amour έρχεται να αναβιώνοντας τα τα γεγονότα με την Laetitia Casta στο ρόλο της ερωμένης και τον Benoît Poelvoord στο ρόλο του τραπεζίτη. Το πάθος, η ακόρεστη σεξουαλική επιθυμία και τα ολοένα και πιο επικίνδυνα παιχνίδια του ζευγαριού τους βυθίζουν σε ένα δικό τους ερωτικό μικρόκοσμο, όπου οι ρόλοι βασανιστή και θύματος εναλλάσσονται διαρκώς, ενώ τα όρια ανάμεσα στο παιχνίδι και την πραγματικότητα σταδιακά γίνονται δυσδιάκριτα. Όταν ο πάμπλουτος άνδρας παίρνει πίσω την υπόσχεσή του να δώσει στην ερωμένη του ένα εκατομμύριο ευρώ, η εκπαιδευμένη πλέον στη βία και την αγριότητα γυναίκα, τον σκοτώνει με το ίδιο του το όπλο. Μετά την τεράστια επιτυχία του 50 Shades of Grey, βλέπουμε το S&M sex να παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αρκετές ταινίες.

Επάνω σε αυτήν τη σκληρή ιστορία βασίζεται το σενάριο, με το τρέιλερ αναμενόμενα να εστιάζει στη βία αυτής της χωρίς επιστροφή (αυτό)καταστροφικής σχέσης, καθώς οι εραστές μπαίνουν όλο και πιο βαθιά στον κόσμο των σκοτεινών φαντασιώσεων, με την απειλή να παραμονεύει κάτω απ' το κρεβάτι. Δείτε το τρέιλερ στο κάτω μέρο της οθόνης....

Διαβάστε ακόμη:

50 Αποχρώσεις του γκρι: Ο πανικός με το βιβλίο που αποθέωσε το S&M sex συνεχίζεται!

Ποιος σταρ του Hollywood έκανε σεξ στα 11 και ξεκίνησε τη χρήση ηρωίνης στα 16;

Χρυσές Σφαίρες 2013: Οι καλύτερες και οι χειρότερες εμφανίσεις της βραδιάς