Eρωτική απογοήτευση: Ποιες 3 stars εξομολογήθηκαν δημόσια τον πόνο τους;

Eρωτική απογοήτευση: Ποιες 3 stars εξομολογήθηκαν δημόσια τον πόνο τους;

Και τι δήλωσαν; 

Eρωτική απογοήτευση. Και ποιος δεν την έχει βιώσει έστω μία φορά στη ζωή του; Η απόρριψη είναι δύσκολη και τα συναισθήματα περίεργα. Εμείς οι κοινοί θνητοί τα μοιραζόμαστε με τους φίλους μας, τι γίνεται όμως με τους stars του Hollywood; Tα φλας πέφτουν αυτομάτως πάνω τους και οι δημοσιογράφοι τους κάνουν αμέτρητες ερωτήσεις. Άνθρωποι είναι και αυτοί να μην ξεσπάσουν; Ποιοι είναι, λοιπόν, οι stars οι οποίοι δε συγκρατήθηκαν και μοιράστηκαν τον πόνο τους δημόσια; Ουπς!

Demi Moore: Η κυρία-απατημένη δε θα μπορούσε να μη μιλήσει δημόσια για την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση, αφού οι δημοσιογράφοι την μάρκαραν πάρα πολύ στενά μετά το χωρισμό της με τον Ashton Kutcher. Η Demi δήλωσε: «Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι μήπως συνειδητοποιήσω με το πέρασμα των χρόνων ότι δεν είμαι άξια να με αγαπήσουν. Θα πρέπει μάλλον να αγαπήσω περισσότερο το εγώ μου, ώστε να μου αρκεί για να πορεύομαι ευτυχισμένη, χωρίς κάποιον στο πλευρό μου». Πολλά ψυχολογικά πρέπει να της δημιούργησε ο άτακτος Ashton.

Lady Gaga: Η εκκεντρική τραγουδίστρια όπως έχει δηλώσει έχει πάντα μέσα της το φόβο της απόρριψης. Στο παρελθόν έχει πληγωθεί πολύ και προσπαθεί όσο μπορεί να αποφεύγει να κάνει σχέσεις. Τι έχει δηλώσει;« Έχω ερωτευτεί και αγαπήσει πραγματικά μια φορά στη ζωή μου. Το πρόβλημα ήταν ότι ο τότε σύντροφός μου με ήθελε νοικοκυρά μέσα στο σπίτι. Δεν το άντεχα και παρόλο που τον λάτρευα έπρεπε να απομακρυνθώ. Κατέληξα με τη μουσική. Και ξέρεις κάτι; Αυτή δε θα με προδώσει ποτέ, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσει μια μέρα και να μου ανακοινώσει ότι δε με αγαπάει πια. Ναι έχω πρόβλημα με την απόρριψη, δε μπορώ να τη δεχτώ»

Jennie Garth: Η όμορφη ηθοποιός έφτασε σε συναισθηματικό αδιέξοδο μετά το χωρισμό της από τον Peter Facinelli. Η στενοχώρια της μεγάλη και είχε δηλώσει τα εξής: «Είναι περίεργο και θλιβερό αυτό που βιώνω. Από την εμπειρία του χωρισμού απλά κατάλαβα πόσο πολύ τον αγαπώ και πόσο πολύ μας αγαπούσα. Είμαι θυμωμένη με τον εαυτό μου που δε στάθηκα αρκετή σαν άτομο για να με κρατήσει δίπλα του. Η τελικά δεν ξέρω μήπως τελικά πρέπει να θυμώσω περισσότερο με αυτόν που δεν με θεώρησε ποτέ αρκετή». Λόγια που πονάνε, όχι αστεία.

Διαβάστε ακόμα:

Δε θα πιστέψετε ποια διάσημη super καλλονή είναι η έφηβη της φωτογραφίας!

Παραδείγματα προς αποφυγήν: Ποιες stars έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς βαμμένες «καρναβάλι»; (photos)

Μα τι ομοιότητα! Όταν οι κόρες είναι ίδιες οι διάσημες μαμάδες τους (photos)