Γιατί η Σμαράγδα Καρύδη πουλάει το σπίτι της;

Γιατί η Σμαράγδα Καρύδη πουλάει το σπίτι της;

Ένα πολυτελές διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Η Σμαράγδα υπήρξε ανέκαθεν μια από τις καλύτερα αμειβόμενες ηθοποιούς της γενιάς της. Σχεδόν από τα πρώτα χρονιά που άρχισε να δουλεύει επαγγελματικά, η γρήγορη επιτυχία της εξασφάλισε υψηλά κασέ όχι μόνο στην τηλεόραση και στο θέατρο, αλλά και σε διάφορα διαφημιστικά σποτάκια.

Έτσι μετά από πολλά χρόνια δουλειάς και πρωταγωνιστικών ρόλων η Σμαράγδα εξαργυρώσε τη σκληρή δουλειά αγοράζοντας ένα σπίτι στην Αθήνα και φτιάχνοντας ένα εξοχικό στην Αίγινα.

Το 2008 η Σμαράγδα ήταν από τους πρώτους που αγόρασαν διαμέρισμα σε μια πολυτελέστατη πολυκατοικία που χτίστηκε στην περιοχή Γκάζι- Μεταξουργείο δίπλα σχεδόν στην συμβολή της Ιερά Οδού με την Κωνσταντινουπόλεως. Το 80τ.μ. διαμέρισμά της στον τρίτο όροφο, σύντομα απέκτησε επίσης διάσημους γείτονες όπως τη Βίκυ Βολιώτη, τον Αντώνη Λουδάρο, τον Μηνά Χατζησάβα και άλλους. Η Σμαράγδα θα μείνει στο διαμέρισμα μέχρι το 2010 όταν αποφασίσει να το νοικιάσει και να μετακομίσει στην Ακρόπολη στην ίδια πολυκατοικία που έμενε και η Ζέτα. Την επόμενη χρονιά (το 2009) χτίζει και το εξοχικό της στην Αίγινα, μια πολυτελή κατοικία πολλών εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων που εκτίνεται σε 3 επίπεδα.

Το διαμέρισμα στο Μεταξουργείο ξενοικιάστηκε πριν ένα χρόνο και από τότε όχι μόνο δεν έχει νοικιαστεί, αλλά η ηθοποιός είναι υποχρεωμένη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να πληρώνει το χαράτσι, αλλά και την υψηλή φορολόγηση. Αυτά τα δύο τελευταία έκαναν την Σμαράγδα να πάρει την απόφαση να απαλλαγεί από το ένα σπίτι και να κρατήσει το σπίτι στην Αίγινα ως πρώτη κατοικία. Έτσι μπήκε πωλητήριο στο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο παρεμπιπτόντως βρίσκεται σε υπερλούξ πολυκατοικία με κοινόχρηστη πισίνα στην ταράτσα -εκτός από τους διάσημους ενοίκους.