Δείτε την έγκυο Shakira σε μια φωτογράφηση με τον Pique που θα συζητηθεί!

Δείτε την έγκυο Shakira σε μια φωτογράφηση με τον Pique που θα συζητηθεί!

Τολμηρή ή γλυκιά;

Μπρος στο δρόμο που χάραξε η Demi Moore και η Britney Spears. Η Shakira και αυτή με τη σειρά της φωτογραφήθηκε με το bikini της, δείχνοντας την προχωρημένη εγκυμοσύνη της. Στις περισσότερες λήψεις ποζάρει μόνη της με χάρη κρατώντας την κοιλίτσα της. Φυσικά δε θα μπορούσε να μη φωτογραφιζόταν αγκαλιά με τον άντρα της ζωής της, τον όμορφο ποδοσφαιριστή Gerard Pique. Ο ποδοσφαιριστής είπε και αυτός με τη σειρά του να... «τα πετάξει έξω». Έβγαλε το t-shirt του και έχοντας αγκαλιά τη Shakira, κράταγε με υπερηφάνεια την κοιλίτσα της. Σε λίγο καιρό θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί , πώς να μην είναι και οι δύο πανευτυχείς;


Η Shakira για μία ακόμη φορά ξεχώρισε, αφού δε φωτογραφήθηκε για κάποιο εξώφυλλο περιοδικού. Η ίδια η τραγουδίστρια δημοσίευσε τις φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο twitter. Αξιοσημείωτο είναι ότι το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να συνεργαστεί με τη Unicef και εκμεταλλευόμενοι την απήχησή τους στο κοινό να βοηθήσουν στο έργο της. Τι αποφάσισαν; Δημιούργησαν ένα site στο οποίο οι θαυμαστές και συγγενείς τους αντί να κάνουν δώρα για το μωρό τους, θα προσφέρουν βοήθεια σε παιδάκια που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Οι ευαισθητοποιημένοι θαυμαστές τους θα μπορούν να προσφέρουν χρήματα για βασικές ανάγκες των φτωχών παιδιών όπως για τροφή και εμβολιασμό.

Η ίδια η Shakira δημοσίευσε στο site τα εξής: «Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας. Ξέρουμε πολύ καλά πως μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Κάθε γονιός που περιμένει ένα παιδί μοιράζεται τις ίδιες ελπίδες και όνειρα. Μερικοί γονείς όμως δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Είμαι σίγουρη πως μαζί μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό»

Ευαισθητοποιημένη η Shakira, μα πάνω από όλα άνθρωπος. Αποδεικνύει ότι είναι μία star που ξέρει να εκμεταλλεύεται σωστά τη δημοσιότητά της και προπάντων προς όφελος ανθρώπων που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Με το καλό ο γιος!

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί κρύβει την κοιλιά της η Shakira;

H Shakira μας δείχνει την κοιλίτσα της!

H Shakira είναι έγκυος!